Дъщерите на Путин се появиха след години в мистерия

0

Дъщерите на Владимир Путин изненадващо се появиха на публично място след години живот обвит в мистерия. Катерина Тихонова и Мария Воронцова взеха дейно участие в Международния икономически форум в Санкт Петербург. Това е доста значимо събитие, тъй като наследниците на руския президент не се появяватна публични събития с него и водя живот далеч от светлините на прожекторите.

Събитието предизвика много теории защо внезапно Тихонова и Воронцова са решили да участват в политическия живот на Русия.

Бившият агент на ЦРУ Роналд Маркс каза пред Daily Beast: „Путин е пословично потаен относно децата си – рядко обръщайки внимание на дейността им или дори признавайки съществуването им – до последните две години, когато слуховете за влошаващото му се здраве започнаха да набират сила“.

„Той обмисля смъртта си. В момента той е на тази възраст, когато сега търси воя наследник. И двете дъщери, доколкото разбирам, са доста проницателни. Ако тези дъщери могат да излязат отпред и да го представляват, мисля, че той ще се възползва от това“, добави Маркс.

Путин официално има две дъщери, но слухове твърдят, че той има поне още две деца, като за тяхна майка се спряга олимпийската шампионка Алина Кабаева.

Прегледана: 12430

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече