ОБРАТ! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек

0

Сама съм, нямам гадже, призна зарязаната на финала красавица 

Неочакван обрат изгря в „Ергенът“!

Финалистката Надежда даде втори шанс на Алекс, който под натиска на майка си заряза нея и Маги по неособено мъжки начин чрез видеообръщение, а не директно в очите.

„Обичам да давам втори шанс, затова бих дала на Алек такъв“, категорично заяви русокосата красавица, която преди това бе отрязана безапелационно от майката на Алек Ксения заради „багажа“, който носи със себе си – 7-годишния си син от предишна връзка.

„Бих казала на Алек, че много губи, като не избра мен. Майка му много прилича на моята, защото иска да опази семейството и гнездото. Бих й казала, че съм прекрасен човек и в един друг живот бихме били добри приятелки“, отсече Надежда Вишева, която след участието си в „Ергенът“ отваря салон за красота в столицата.

Изглеждаха влюбени в предаването
Изглеждаха влюбени в предаването

Изказването на Надежда идва броени часове след скандалните думи на ергена Александър Младенов, че чувства Надежда и другата зарязана на финала ергенка Магдалена като „другари от войната“.

„Ако са тук, ще ги прегърна и ще ги питам как са. Имам чувството, че те са ми като другари от войната, като ветерани, колеги и партньори“, изцепи се Алек, спечелвайки си множество подигравки.

„Не са тези две жени категорично! Моля те да не бързаш! Много те моля!“, отсече майката на ергена Алек във финалния епизод на риалити шоуто.

Свекървата на потенциалните претендентки за сърцето на Алек – Маги и Надежда, не ги хареса и прибра ергена си у дома. Нещо повече! Алек дори не отиде лично да съобщи решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който предварително бизнесменът направил.

Мама свекърва отряза първо Магдалена с твърдението, че е отишла в предаването да търси слава и да трупа дивиденти. След това захапа и Надежда, казвайки, че не си е помисляла синчето й да бъде с жена със 7-годишно дете.

Маги и Надежда напуснаха имението с разбити сърца и гневни чувства.

„Голям глупак! Ще възпитам сина си така, че да не става като него!“, през сълзи заяви Надежда, преди да напусне „Ергенът“ .

„Прибирам се вкъщи да си ближа раните. Няма къде да потърся утеха“, промълви Маги.

Прегледана: 37540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече