Веско Маринов закова 150 кила! Пръска течности по цялата сцена! (СНИМКИ)

0

Потоотделянето на певеца Веско Маринов премина на друго ниво! Ако досега имаше проблем само с потни жлези, то днес наедрелите му телеса пръскат течности по сцената следствие на огромен излишък от тлъстини.

„Как напълня толкова много“, шокирани са дори най-върлите му фенове! Трубадурът от Полски Тръмбеш закова кантара на 150 кг и стрелката продължава да клони наляво.

Причината за наднорменото тегло не е толкова в прехвърлянето на 60-ака и забавения метаболизъм, колкото в кулинарните умения на половинката му Веселина. Сладкарката не спира да угоява телесната маса на мъжа си, а самият Веско се е отдал на чревоугодничество, без да му пука как изглежда. Спокоен, че вече има сериозна жена до себе си, Маринов не само не полага грижи за външния си вид, но и не се вълнува от мнението на почитателите си.

Феновете му негодуват в мрежата срещу неприятната гледка, която са принудени да гледат на сцената. „Заприличал е на Митьо Пищова на младини! Дрехите му се пръскат по шевовете, коремът му се гъне на няколко ката. Освен за гласа си, един артист трябва да залага поне малко и на визия“, гневят се в интернет. Почитателите му признават, че предпочитат вече само да го слушат и избягват концертите му.

150-те килограма неминуемо ще се отразят и на кариерата му, прогнозират в музикалния бранш. Забелязва се сериозен отлив в публиката на последните му изяви. „Заприличал е на стринка ми Добринка, само дето тя имаше и мустак“, подиграват го в мрежата.

Прегледана: 38590

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече