Сватбените СНИМКИ на Анита – като порно

0

Новата госпожа Стемпер копира любими филми, но за възрастни

Снимки като от порно лента са си направили на сватбата бившата любима на Димитър Рачков и нейният нов мъж, с когото се разписа в гражданското. Анита и избраникът й Ник Стемпер са позирали уж като за „Великият Гетсби”, но резултатът е по-скоро като от филм за възрастни. Той се е настанил между краката й, а над него се пъчи гръдната й обиколка, която напира да изскочи от огромното деколте на булчинската рокля.

Анита явно никак не обича да пази каквото и да е за въображението. Освен, че публично показа снимки по сватбено бельо в деня, в който с Ник си казаха „Да!”, а след това се появи на празника си в прозрачна рокля, която щедро го разкриваше, преди дни тя сподели с феновете си и как е правена и официалната й фотосесия от този ден. Оказва се, че темата е била „Великият Гетсби”. Булката е пушела с цигаре, издухвайки дима към цели четирима фотографи, наредени покрай нея, за да я хващат от всевъзможни ъгли.
От един от кадрите Ник гледа с мазна усмивка като истински плейбой, а тя позира като за мъжко списание. Има снимки, на които е обградена от много други жени, има и снимки само с една жена в компанията й, вероятно имитирайки еднополова двойка, има и такива, на които булката е единствена дама, обградена от петима господа, облечени еднакво. Не е ясно дали това са гости на сватбата, или специално наети модели за фотосесията. Като цяло от снимките личи, че Анита е гледала доста класически филми, кадри от които е опитала да повтори в сватбената си фотосесия. Не е ясно дали е чела книгите, по които тези филми са заснети. Във всеки случай резултатът подхожда повече за филм за възрастни, отколкото за сватбен ден.
Младоженците толкова се увлякоха да споделят интимни подробности, че чак публикуваха в социалните мрежи снимка от спалнята, в която са прекарали първата си брачна нощ. Булката все още е с воала пред лицето си, но пък от деколтето напира да изхвръкне толкова много силикон, че едва ли някой се сеща, че може да я погледне и в очите. В Инстаграм тя обясни какво значение има голотата в нейната ценностна система. „Вярно е, че голотата може да бъде възприета по различни начини. Никога не съм била привърженичка на пошлата такава. За нас, голотата, която си представяме не е просто физическо излагане, а символ на красивото, на женската енергия, на любовта и интимността между двама души, точно като в „Титаник”, когато Джак рисува голото тяло на Роуз, носеща само огърлицата наречена „Сърцето на океана”. Олицетворява всичко, за което хората треперим и желаем. Това е израз на нашата любов и връзка, която споделяме с вас!”, написа Анита. А ние публикуваме текста й без редакторска намеса с всички пропуснати и погрешно добавени запетаи в него.

Прегледана: 64235

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече