Танцьорката Веси след финала на „Денсинг старс”:

0

Младият Емрах Стораро явно има много гореща и страстна кръв, а нахалството му надминава дори тази страст. Въпреки че обеща да общува само по работа с учителката си по танци в „Денсинг старс” – Веси, той до последния момент не е спрял да й досажда с нежелани покани за по-близък контакт, научи „Уикенд”. На финала дори си позволи поредна напоиската целувка пред камерите, с която вбеси партньорката си и възмути мъжете, станали свидетели на арогантното му поведение.

Говори се, че на Веси й идело да вдигне банкет, след като двойката й с Емрах Стораро отпадна от танцовото шоу на Би Ти Ви. Тя най-накрая си отдъхнала, че вече няма да й се налага да общува с нахалния млад певец. Според слуховете, танцьорката се е опитала да се откачи от партньорството си с него още когато преди няколко седмици той я целуна на дансинга извън всякакви правила на състезанието. Но от продукцията отказали да му дадат друга партньорка, изтъквайки, че момичето има договор с предаването и е длъжно да танцува с този, когото му посочат.
Истинската причина всъщност е, че арогантното поведение на Емрах и начинът, по който се натрапва на Веси, се е оказал вкусна хапка за телевизията. Това е една от най-обсъжданите теми в танцовото състезание, така че генерира голям зрителски интерес. Именно затова в шоуто били категорични, че няма да разделят чаровната Веси и младия Стораро въпреки нейното желание това да стане и въпреки неговото меко казано неприемливо поведение. Единственото, което танцьорката успяла да си издейства, е да накарат нахалния й ученик да се извини публично и да обещае, че повече няма да й се натрапва. Само че той не е спазил обещанието си.
Говори се, че през цялото време на участието си в танцовото предаване, до самото си отпадане Емрах не е спрял да се натиска на хубавата си учителка по танци, която нямала никакъв интерес към него като мъж. Пред камерите тя се е старала да играе, че е в добри отношения с момчето, но всъщност едва го понасяла. Молела се да отпаднат от състезанието възможно най-бързо, а когато това станало, споделила, че най-накрая е спокойна, защото се е отървала от досадника.
Точно преди да им съобщят, че напускат състезанието, Емрах направи пореден нахален опит за домогване до Веси. Зад гърба на водещия Краси Радков и пред очите на трима от мъжете в състезанието той я целуна. На екран се видя, че момичето моментално се вбеси и му хвърли убийствен поглед. След това се насили да се усмихне, за да не се създават излишни скандали, но мъжете зад тях си размениха красноречиви погледи, които ясно показаха възмущението им от Емрах и недоумението му пред неговото безкрайно нахалство. Въпросните мъже са Папи Ханс, Виктор Стоянов и Кристиан Йорданов, който беше танцов партньор на Мила Роберт. И тримата останаха като гръмнати, когато видяха как Емрах целува Веси, след като тя многократно и недвусмислено му е показала, че не желае това да се случва пред камерите или зад тях.
Много зрители се притесняват, че певецът може би ще продължи да тормози момичето и след излизането си от шоуто. Единствената адекватна реакция, която телевизията можеше да предприеме в тази ситуация, беше да отстрани младия Стораро от предаването още след скандалната целувка на дансинга, която от гледна точка на Веси може да се разглежда като сексуален тормоз на работното място. Но в Би Ти Ви не направиха нищо. Явно им беше по-важно да се пише и говори за този унизителен епизод в шоуто, вместо да защитят танцьорката си.

Прегледана: 64230

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече