Явор Бахаров яхна колело за 6 бона

0

Актьорът от Военния театър Явор Бахаров вече е еко и се придвижва в столицата с електрическо колело на норвежка фирма, което струва 6000 лева.

След като през март миналата година пътни полицаи отнеха шофьорската книжка за 2 години на Явор, тъй като отказа тест за наркотици след рутинна проверка, той вече кара колело. 38-го-дишният Бахаров чинно спазва знаците и е внимателен водач, установиха фотографите на „България Днес“. Актьорът бе щракнат да си купува храна за вкъщи, облечен в модния зелен цвят яке и лилави джинси.

По-лесно се придвижвам в центъра с колело, отколкото с кола. Аз съм човек на движението. Освен това фамилията ми е популярна с известен колоездач. През 1870 г. моят прадядо е бил рекордьор на България, след като на 80 години е минавал разстоянието от Сливен до Александруполис и обратно с колело. За съжаление, той вече не е между живите. Разбрах това, след като си направих фамилно дърво“, казва Бахаров.

Преди известно време актьорът заедно с най-добрия си приятел – Бойко Кръстанов, подкараха и кросови мотори из планината. Двамата се пуснаха от връх Малуша в Стара планина. От фотосите стана ясно, че са любители на екстремния спорт и не спират да спортуват.

Прегледана: 103535

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече