Бившият майстор на Мария Силвестър вече не гледа „Бригада Нов дом”

0

Владимир Караджов, който се изявяваше като майстор в предишните сезони на „Бригада Нов дом”, но вече не е част от предаването, e в Коста Рика със съпругата си Цветелина. Toй се е сдушил с манекенката Диляна Попова и мъжът ѝ Лъчезар Захариев. Четиримата са заедно на екзотичната почивка и споделят кадри в социалната мрежа.

Както изглежда, Караджов не страда по „Бригада Нов дом”, нито се интересува как се справя заместникът му Калин Евтимов. Преди 3 години Владимир сключи брак с продуцентката Цветелина Димитрова и оттогава се е посветил на семейния живот. Двамата започнаха да излизат покрай снимките на предаването и любовта им процъфтява.

Влюбените са разказвали, че са се запознали на снимачната площадка на „Бригада Нов дом”. Той бил бригадир на майсторите, а тя – главен редактор, но и двамата вече не са част от формата. През годините поддържали приятелски и колегиално отношения, но лека-полека започнали да се гледат с други очи. „Хората, когато се срещат, се стараят да са изкъпани, нагласени, а ние с него все на терен – потни, мръсни, прашни… Хранели сме на тротоара в кутийки, така че той е видял в мен всичко грозно, което може да се види”, споделяла е Димитрова.

И Цветелина, и Владимир имат деца от предишни връзки, но са съумели да постигнат баланс, така че наследниците им да се чувстват добре. Запознати издават, че майсторът навремето е преживял тежко раздялата с бившата си съпруга, ала трудните времена вече са зад гърба му и сега се радва на актуалната си любов.

Навремето плъзнаха слухове, че Караджов е имал връзка с тогавашната си екранна партньорка Мария Силвестър. Водещата опроверга тези твърдения, но пък си хвана младо гадже, което доста приличаше на Влади визуално. Ако изключим външния вид обаче, нямаха други допирни точки.

Караджов не се притеснява да говори за чувствата си и неведнъж е споделял, че е лудо влюбен в Цветелина. Те често публикуват общи снимки в социалната мрежа, не пропуснат да качват и много кадри от почивките си.

Владимир живее в просторна къща в близост до София. „Построена е от баща ми – инж. Филип Караджов, който е градил един от най-големите молове в София, редица административни сгради и половината летище на Мюнхен. Моят дом беше неговата последна мечта – той създаде всичко, аз тогава не се занимавах с тези неща”, споделял е Владимир. Татко му издъхнал преди повече от 15 години, но майсторът все още черпи вдъхновение от него и искрено се възхищава на работата му.

Като по-млад съпругът на Цвети Димитрова имал съвсем различни планове за бъдещето си. Искал да се занимава с управление на човешки ресурси, затова записал такава специалност в университета, но после поел по стъпките на родителя си и навлязъл в строителния бизнес. Научил се на занаят чрез сериозна практика, без материалните облаги да са основната му цел. „Да си майстор е гордост. Основният проблем е, че се е изгубило уважението и доверието към тази професия. Аз влагам цялото си сърце в работата и затова съм успешен!”, категоричен е Караджов, който продължава да върти фирмата си, макар че вече не е на екран.

Прегледана: 108655

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече