Токсична връзка и булимия преобръщат живота на Симона от „Хелс Китчън“

0

Токсична връзка преобръща тотално живота на Симона Манолова от кулинарното предаване „Хелс Китчън“. Когато влиза в гимназията суетната девойка се залюбва с неподходящо момче, което се държи ужасно с нея.

„Бях 8-и клас и това е най-ужасната връзка в живота ми. Тогава не го разбирах и си мислих, че е първата и последната ми любов. Нещото, за което най-много съжалявам, е, че съм се занимавала с такъв човек“, откровена е Мони.

20-годишната девойка нашумя покрай участието си в шоуто за готвачи на шеф Виктор Ангелов. Симона е сред участничките, за които има най-голям брой зрителски отзиви. Повечето от потребителите откровено не я харесаха от началото заради това, в което е превърнала лицето си от операции, пише „България Днес“. Прякорът й е Мони Бонбони, но не защото е специалистка по сладките изкушения, а заради захаросания образ на непораснало дете, който не може да изтрие дори и с професионалното си развитие като брокер. Брюнетката не се впечатлява от това отношение към нея, тъй като от малка се налага да го търпи.

Именно когато се разделя с неподходящия възлюбен в гимназията, Манолова изпада в депресия и започва да се тъпче с храна. В девети клас е качила толкова килограми, че чак е неузнаваема за съучениците си, които започват безмилостно да й се подиграват.

„Моето детство мина с много обиди, сълзи, тъга. Мога да кажа, че това беше най-ужасният период в живота ми“, допълва Мони.

Заради лошото отношение на децата към нея Симона решава да мине на диета чрез гладуване. Споделя, че започва с най-добрата си приятелка и известно време се справя с новите правила. Идва момент, в който вечер започва да яде тайно и се чувства гузно от това. Започва да повръща храната и скоро развива булимия.

Засрамени и огорчени, Мони се стяга и търси помощ. Намира я в лицето на своя учителка и лека полека се справя с проблема. Родителите й дори не подозират за жестоката драма в живота й.

Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получавала, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш“, признава емоционално Манолова.

Години по-късно родопчанката гледа с усмивка на живота и е готова за нови трепети. Показва го в „Кухнята на Ада“ с отношението си към готвача от Калифорния – Димитър. Страстите между двамата ескалират и зрителите станаха свидетели на горещи погледи и докосвания. Докъде ще стигнат, предстои да разберем.

Прегледана: 26500

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече