И Светлана Гущерова карала пияна

0

„Преди съм шофирала, пила съм какво ли не, но ми се промени мисленето заради децата”, призна плеймейтката

Шофирането след употреба на алкохол или наркотици в последно време изглежда като новата пандемия. Въпреки обществения отзвук на новините за последните хванати в опасното нарушение, сред които и популярни лица, Светлана Гущерова реши да си признае, че също й се е случвало да кара пила.

Плеймейтката, която има четири деца от бизнесмена Християн Гущеров, направи изненадващото признание в интервю за „Преди обед”, макар че темата бе друга – заплахите за живота й, как отглежда наследниците си, какви са мечтите й за тях и личните й планове и стремежи. Затова бе голяма изненада, даже за интервюиращата я, когато Светлана стресна с откровението си. Блондинката искаше да изтъкне, че откакто е станала майка, се замисля повече за действията си, по-отговорна и внимателна е. И направи неочакван избор на пример, за да онагледи тази си трансформация.
„Преди съм шофирала, пила съм какво ли не, промени ми се мисленето заради децата”, призна плеймейтката. Вече, когато трябвало да седне зад волана, винаги имала едно наум: „Не карай пила, имаш четири деца!”. „А карала ли си пила?”, пипита я журналистката. „Е-е-е-е, карала съм, разбира се. Не мога да кажа: „Не, не съм карала”. Как да не съм карала?!”, възкликна Светлана, като за някакво съвсем невинно прегрешение.
Иначе плеймейтката даде интервю за „Преди обед”, заради заплахите, които получавала. Поне с тях се започна, макар че Светлана не каза нищо по темата, понеже адвокатът й така я посъветвал. Сподели само, че се чувствала зле от заплахите, дълго време била затворена в себе си. Когато имала възможност, щяла да разкаже всичко. Затова в последно време не качвала кой знае какво съдържание в инстаграм профила си. Иначе отдавна страни от публичност, включително светски събития, понеже семейството – децата и съпругът й, са най-важни за нея.
„Ако се върна 7 години назад, тогава имах голямо желание да посещавам, но това ми е било детската мечта – да съм пред прожекторите, пред камерите и да бъда на такива събития”, сподели Светлана. Съвсем наскоро тя направи компромис. Посети светско събитие, за да вземе наградата „Майка на годината”. „Бих казала, че си я заслужих, защото в рамките на шест години вече имам четири деца”, изтъкна блондинката и подчерта, че се отказала от много неща, заради майчинството. Най-малкото вече не тя е в центъра на вниманието, а децата й.
„Всяка сутрин ставам рано, за да помогна на майка ми и на жената, която ми помага вкъщи с Ани и Доби, да им приготвя тяхната закуска. В момента Ани е много вманиачена да има кутии за градината. Трябва да правим отделно храна, която да я носим на градината. Събуждам ги, карам ги винаги на градина и гледам до 16-17 часа каквото имам със себе си, да го свърша. И вече след 17 ч. да съм изцяло пак тяхна, да мога да си ги взема от градина. Вече ходим на плуване, на втора детска градина. Започваме вече гимнастика”, разясни Светлана натоварения си график. Определи се като много строга майка. Тъй като самата тя не е била добра ученичка, иска децата й да са отличници, да посещават най-добрите училища и детски градини.
„Както се казва, да бъдат страшни зубъри, да знаят всичко. Това, което не съм била аз, искам те да бъдат. Мечта ми е те да учат във Виена и ще учат там. Всяка една моя мечта съм си я постигнала… Категорично те ще учат във Виена. Там си представям моите четири деца. След Виена, искам те да учат в Швейцария и дай Боже да стигнат до Кеймбридж”, обобщи амбициозната бивша еротична моделка. Мъжът й споделял вижданията й. Помагал на децата си с всичко. Още откакто Светлана се прибрала с голямата им дъщеря Ани от болницата. Тогава тъкмо таткото направил млякото за новородената си дъщеря. „Него много го слушат, при мен са по-разглезени. Тати се слуша, мама дай да я правим на дива и луда… Мама е най-строгата. Тати никога не се е скарал, никога не ги е ударил по дупето, не е направил забележка”, разясни плеймейтката.
Християн и Светлана се променили взаимно. Той бил домошар, не обичал големите компании. Преди връзката им да започне, Християн не ходил на кино 10 години. „Аз бях по живота, излизах по заведенията, но всъщност такъв мъж съм търсила, който да ме промени, малко или много… Аз не мога цял живот да обикалям заведенията. Не може цял живот да ходиш по дискотеките и да щракаш с пръсти. Защо ходиш по заведения? Навремето съм ходила по заведения да си намеря мъжа”, обясни простодушно Светлана.
Заради мъжа си, тя не пътува със самолет. Както е известно, мечтата на плеймейтката е да отиде на почивка на Малдивите, но няма как да я сбъдне, понеже съпругът й има фобия от летене. Ревността на Християн пък спирала Светлана да се снима отново в еротични фотосесии. „Той е болезнено ревнив. Не само, заради него. Малко ми е странно, след четири деца, да се снимам гола, еротично”, коментира Светлана.

Прегледана: 77285

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече