Кремена Халваджиян заприлича на порцеланова кукла

0

Милионерската фамилия Халваджиян винаги се е славела с липсата на всякаква суетност. Макар да има милиони в банковите сметки, Маги Халваджиян никога не се изхвърлял с маркови дрехи и луксозни коли. Дори напротив – често неглижира външния си вид. Същото се отнася за сина му Бедрос и снаха му Алекс. В криза на средната възраст обаче очевидно е влязла съпругата на Магърдич – Кремена Халваджиян, която е заприличала на порцеланова кукла след серия от пластики.

Близки до фамилията разкриват, че стилистката от няколко години насам се е вманиачила по външния си вид и не можела да се примири с възрастта си. Кремена се подложила на лифтинг на лицето, който е толкова драстичен и нескопосан, че веждите ѝ са стигнали до челото. Заради изпъването на бръчките усмивката на Кремена е като вкаменена, често се забелязват и оттоци около очите.

„Дори 33-годишният ѝ син Бебо има повече бръчки на лицето от нея“, коментират в мрежата. Залитанията на стилистката по пластичната хирургия са доста странни, имайки предвид, че двамата с мъжа ѝ винаги са странили от светската суета. Самият Магърдич не веднъж е казвал, че се е влюбил в хипарския характер на жена си. Хипи стилът обаче няма нищо общо с напомпаните устни и изпънатите бръчки!

Прегледана: 141835

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече