Щерката на президента си би камшика и го заряза!

0

Дъщерята на президента Румен Радев вече не живее с него, пише „Уикенд”, позовавайки се на свой източник от артистичните среди. Дарина Радева, която е студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ, се е изнесла под собствен покрив. Било й неудобно от колегите в класа й да живее с баща си в резиденция „Бояна”, твърдят източниците.

Дарина Радева упорито се старае да не афишира, че баща й е действащият президент Румен Радев, макар че всички знаят това. Тя не искала да я приемат като „момичето на тате” в НАТФИЗ, което постига всичко, благодарение на връзките на президента. В същото време обаче това нямало как да се случи, докато живее с него в резиденция „Бояна”. Притеснявала се от служителите на НСО, които редовно я придружавали до Театралната академия, не смеела да си покани гости вкъщи, а да вдигне купон било напълно изключено. Останалите студенти в класа й нямали желание да ходят на парти в резиденцията на президента и да минават през проверките на НСО само за да се напият. Предпочитали да го правят на спокойствие по бедните си софийски квартири.

Президентската щерка, която вече е в 4-и курс на НАТФИЗ и скоро завършва, преценила, че й е крайно време да се еманципира и да заживее под собствен покрив. Вместо в резиденция „Бояна”, където са баща й и нейната мащеха Десислава Радева, тя се е настанила в обикновен апартамент, както повечето й колеги в академията. Не е ясно дали жилището е собственост на семейството, или е под наем, но Дарина вече няма нужда да се съобразява със служителите на НСО кога влиза и излиза от дома си и кого води там.

Междувременно тя се е гмурнала дълбоко в актьорската работа. В момента с актьорския й клас играят представлението „Дон Жуан се връща от война” в учебния театър в НАТФИЗ. Там дъщерята на президента излиза пред публика по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От снимките, които публикува в социалните мрежи, става ясно, че тя няма проблеми да се показва по бельо. До момента обаче не го е сваляла пред камери.

Прегледана: 160540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече