Цитиридис прокле Георги Христов: Дано да умреш от СПИН!

0

„Дано да умреш от СПИН!” SMS с такъв шокиращ текст е изпратил Николаос Цитиридис на Георги Христов, оплаква се естрадната легенда в социалните мрежи, без обаче да посочи кой го е написал. Сайтът Lupa.bg разкрива, че подателя е именно гърка.

Размяната на „любезности” се случва преди няколко дни посред нощ. Цитиридис потвърди, че го е написал, но твърди, че е бил провокиран от изпълнителя на „Нямам нуджа от много приятели”. Как се стига до тази брутална комуникация?

Преди време уволненият от Би Ти Ви шоумен се оплака, че Георги Христов най-редовно му звъни по нощите, пиян до козирката и му говори цинизми, включително със сексуален контекст. Николаос признава, че някои от разговорите са се провеждали и в 2 след полунощ. При един от тези среднощни разговори те се скарват жестоко, след като Георги Христов си позволява да псува Цитиридис.

„Не знам какво иска от мен този човек. Всъщност, подозирам, но няма да го получи. Това явно го е озлобило, защото си позволява да звъни много късно вечер, много пиян, и да говори глупости, да ме обижда и да се държи арогантно”, оплака се неотдавна Николаос Цитиридис. Преди този момент той уважавал изпълнителя и дори искал да го покани в предаването си. Сега обаче е силно разочарован от него.

Сегашните грозни реплики са от първите дни на новата 2024 г. Певецът звъни на Цитиридис отново в късни доби – след 23,30 часа, а гъркът не му вдига. Тогава Христов му пише: „Много достойно! Евтино е, но за боклука е супер!”…

А Цитиридис му отвръща доста брутално: „Дано да умреш от СПИН”.

„Няма!!! И благодаря! Малко си…!”, отвръща му Георги Христов.

Слухът, че певеца е серопозитивен, бе пуснат преди близо 20 години от жълт вестник, който днес не излиза. Повод за мълвата стана рязкото отслабване на изпълнителя. Георги Христов никога не е коментирал официално хомосексуалната си ориентация, въпреки че тя е публично известна още от годините на соца. Факт е, че в последните години той доста отслабна, но това по-скоро се дължи на злоупотребите му с „Метакса“ (по бутилка на ден), отколкото на инфектиране с вируса на СПИН, одумват го негови колеги.

Пиянските изцепки на Георги Христов са известни в цялата естрадна гилдия. За тях разказаха преди години и Катя и Здравко от дует „Ритон” по време на участието си във „ВИП Брадър”. Именно заради особеностите на колегата им, който ставал изключително зъл, като се напиел, те прекратили отношенията си с него завинаги. В социалните мрежи Георги Христов ги нарича „дует „Бидон”, когато се натряска до безпаметност.

Прегледана: 158940

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече