Изненада! Скандален ексдепутат на Слави е продуцент на „Тя и той“!

0

Стефания Колева без да иска поизложи Юлиан Вергов при последното им гостуване в bTV. Те говориха за първия ситком в България – „Тя и той“.

Според тях именно от този сериал в страната набрало популярност обръщението „Мило“ в двойките. Дали е така не е много ясно, но двата признаха нещо, което досега не са казвали.

Той и Стефания Колева признаха, че между тях имало химия, но някои по-горещи сцени били доста трудни за снимане. „Юли слагаше слипове върху боксерките“, коментира актрисата за сцените, в които с в едно легло.

Тя не доизказа докрай причина, но за зрителите стана всичко стана ясно.

Екипът на някогашния сериал „Тя и той“ излезе с много дръзко твърдение, а именно – че тъкмо те са въвели обръщението, с което се наричат вероятно половината двойки в България. Комедията, в която изгряха Юлиан Вергов и Стефания Колева, беше изключително популярна в началото на века. В него героите на Вергов и Колева се наричаха с обръщението „мило“.

„Това Щефи го измисли“, заяви директно актьорът. Режисьорът на сериала Станислав Тодоров-Роги потвърди това.

Освен тях, в студиото се появи във връзка с „Тя и той“ и Любомир Каримански – бившият скандален депутат на Слави, който пънеше за шеф на БНБ, е продуцент на сериала.

Любомир Каримански

Оказа се, че той пази доста реликви от снимките на сериала, който има почти култов статут сред по-старата аудитория. Той пази чашите, от които пият кафе героите, както и едно мече, което често се появява в сериала.

Интересно беше, че Стефания Колева, а не финансистът, веднага предложи тези предмети да бъдат продадени на търг.

Вергов разказа, че след като видели от екрана, че героите се наричат „мило“, това обръщение станало масово. Много обаче се шегували, че все едно наричаш половинката си „милинка“. По този повод имало много подигравки за новата мода.

„Тя и той“ е български вариант на канадска продукция. Тъй като договорът е за определен брой сезони, продължение на сериала е на практика невъзможно. „Може би с други актьори е възможно да се направи нещо подобно“, коментира Юлиан Вергов, пише show.blitz.bg.

Прегледана: 160815

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече