Венета Райкова предупреждава за ретрограден Меркурий: Стойте си вкъщи до 2 януари

0

„Мили мои, ретрограден Меркурий от днес до 2 януари… Най-добре си вземете отпуск от днес дотогава“, предупреди ни Венета Райкова.

Горещата журналистка вече от години се слави като опитен астролог, който феновете внимателно слушат за всичко. Тв звездата усилено се запали по гадаенето по звездите и постоянно чете интересни книги и изучава методи за астрологични прогнози. От вчера Меркурий отново е ретрограден и блондито предупреди всички ни за хаоса, който ще настъпи с него.

„Връща ни в миналото да довършим недовършеното в личен и професионален план, променя плановете“, обясни астроложката. Най-силно ще засегне Козирозите до 24 декември, а после идва ред на Стрелците. „Но и всички нас – затова до 2 януари не подписваме договори, не купуваме техника, дом, операции само ако са спешни, не планираме пътувания, защото всичко се обърква.“

Ала това далеч не са всички опасности.

Хората от миналото ни също ще дебнат за начин да се върнат в живота ни според астроложката, но ние не трябва да ги допускаме. „На ретро Меркурий се връщат бившите, дали да ги приемете – всеки сам си преценя.“ Освен бившите не може и да приемаме нови хора в живота си тъй като в този период запознанствата са незначителни: „Новите запознанства в ретро периода не водят до сериозни връзки“.

Въпреки че според Венета ретроградността е достатъчно опасна, тя може и да е започнала малко по-рано за някои от нас. „Ако трябва да сме точни – 3 дни преди и 3 дни след датата на ретроградност планетата е стационарна, така че имайте го предвид, защото, докато не тръгне напред, също е опасен период за изброените неща“.

Според астроспецовете, докато Меркурий е в ретроградно движение, са възможни неразбирателства в комуникацията, лоша концентрация и несигурност при изпълнението на определени планове. Венета загрижено предпазва своите най-близки фенове от несполуките на декември и предупреждава какво да не правим. Райкова пожелава успех на всички, минаващи през този труден период, отбелязва „България днес“.

Прегледана: 159365

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече