Филип Буков насмете меркантилната бивша на Иван Рълев

0

Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени и не спира да им се подиграва в социалните мрежи. Така под обсега му попадна бившето гадже на победителя от „Игри на волята“ Иван Рълев.

Ученикът на Стефан Данаилов направи за смях момичето, което на финала на риалити формата се появи в подкрепа на Рълев, но така и не успя да каже дали са заедно или не. А Филип Буков съзря меркантилност в думите ѝ и направи забавно клипче.

Рълев поиска от Йоана да бъдат отново нещо повече от приятели, а тя категорично заяви, че „това ще се реши след финала, когато излезе победител“.

Буков веднага разтълкува нейното поведение по следния начин: „Значи, ако вземе, че спечели 100 000 лв. – може да сме заедно. Ако не – аз влизам в качеството си на негов най-добър приятел.“

Филип Буков се пошегува и с още една девойка, която пусна в мрежата клипче, в което казва, че „ако сте мъже и сте под 180 см, да знаете, че за вас е много по-вероятно в живота ви да попаднете в женската категория само приятел“. Актьорът се забавлява с това изказване и направи свой вариант, с който се обърна към въпросното момиче и още много като нея с думите: „Ако сте жена и имате еднакви джуки, брадичка, цици, скули, ползвате едни и същи филтри и на живо не можем да ви познаем, по всяка вероятност ще попаднете под категория еднаквите“.

Прегледана: 158510

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече