Слави бесен! Покривът на суперлуксозната му резиденция протече!

0

Покривът на луксозната чисто нова къща на Слави Трифонов протече от проливните дъждове, видя репортер на „Уикенд”. Преди дни майстори атакуваха дома на Дългия в столични квартал „Бояна“, за да отстранят неприятния теч.

Лидерът на „Има такъв народ” установил, че домът му се пълни с вода около 11 часа сутринта и бързо извикал опитна бригада, която да отстрани теча. Репортер на вестника ни видя майсторите, които ходеха и усърдно работеха по покрива. Съседи на плевенчанина издадоха, че специалистите са прекарали почти цял ден на най-горната част на къщата на Трифонов.

От близо година бившият шоумен и настоящ политик обитава баровския палат, след като през лятото най-после беше завършено цялостното обзавеждане на пететажния му дом, който е бил закупен още преди години. Къщата на Слави е в непосредствена близост до Киноцентъра в Бояна, а до имението му се стига по частен път, заварден от специално наети охранители. 5-етажната луксозна сграда е изградена по индивидуален проект на архитектурно бюро, за което Дългия е платил баснословна сума, не без завист констатират комшиите му – до един представители на родния политически и икономически елит.

Според грубата оценка на брокери, Слави Трифонов е похарчил поне 5 милиона лева за градежа на къщата си, като само за панорамните прозорци и осветлението е похарчил стотици хиляди левове. Явно обаче покривът не е бил направен като хората и това е довело до теча, който истински вбесил маниакално педантичния Слави. Дългия е твърдо решен да търси сметка на фирмата, която е строила имота, защото покривът все още е в гаранция. Лидерът на „Има такъв народ” е известен с непоколебимата си точност по отношение на работа и пари. Това се отнася не само за служителите му във фирмата, но и за хората, на които се е доверил за ремонти, ВИК и всякакви услуги.

„Горко им на фирмата, със сигурност ще платят неустойка на Слави, няма да им се размине лесно. Той никога не е на загуба, а в случая и е в правото си. Ще видим какво ще стане и колко ще му платят”, коментират съседи на Дългия, който е решен ще води битка с фирмата строител.

Припомняме, че пететажният палат на Слави Трифонов в „Бояна” беше деклариран от него в последната му имотна декларация, след като предните 3 години Дългия отказваше да публикува задължителните по закон данни за имуществото си и предпочиташе да плаща глоби и да чака ревизии от Антикорупционната комисия КПКОНПИ. Оказа се, че къщата първоначално е била собственост на офшорна фирма, след което Трифонов я е закупил на доста „приятелска цена”.

Откакто е новодомец, Трифонов почти не излиза от имението си, докладват наши източници. Слави разполагал със специално шумоизолирана стая на приземния етаж, в която моблните телефони нямат обхват. Именно там той провеждал важните си бизнес и политически разговори. Казват, че поне два пъти седмично „на отчет” в покоите на новоизлюпения политик и дългогодишен шоумен пристигал лидера на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, както и един от най-доверените на Трифонов депутати Светослав Балабанов.

Прегледана: 162220

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече