Пропи се! Кеца призна, че на 73 г. се налива с алкохол!

0

Естрадният ас Васил Найденов призна, че на 73-годишна възраст е посегнал за сефте към алкохола.„Научиха ме напоследък да пия бира едни приятели. До 20 на ден стигам, хвали се певецът, който никога не се е славел като почитател на алкохолните  напитки. Запитан дали не се притеснява, че новият му порок ще се отрази зле на здравословното му състояние, той е категоричен, че не се боял, въпреки че хич не му липсвали проблеми от подобно естество.

 Кеца отново подчертава, че има сърдечни неразположения, които го тормозят от години, и често му се случвало напоследък да притичва до лекарския кабинет. Той обаче е категоричен, че това не е причина да ощетява зрителите, дошли да гледат и слушат изявите му, и не се е замислял никога да намали темпото и да разреди концертните си изяви.

 Найденов разкрива, че голямата му приятелка Богдана Карадочева го съветвала да спре да работи толкова много и дори искала да го свали от сцената на техен концерт, защото виждала, че не му е добре. Той обаче отказал категорично, защото смятал, че хората, уважили го и загърбили ежедневните задачи, за да дойдат и да го слушат, не заслужавали подобно отношение, пише Ретро.

 Неотдавна естрадната звезда премина и през сериозни урологични проблеми. Певецът имаше съмнения, че страда от тежка диагноза. Затова се подложи на серия от щателни изследвания във ВМА. Здравето си 73-годишният изпълнител на “Телефонна любов“ е поверил в ръцете на едно от светилата на медицината у нас. Найденов се преглеждал и лекувал при проф. Илия Салтиров, който е ръководител на Катедрата по урология и нефрология и началник на Клиниката по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия на ВМА. Освен това прочутият специалист е и национален консултант по урология. С негова помощ Васил успял да се закрепи и се успокоил, че диагнозата му не е фатална. Още преди десетина години певецът за пръв път разкри, че страда от неразположения, свързани с простатата. Тогава той се подложи и на операция с надеждата да реши проблема завинаги, но подобрението било само временно.

„На всичкото отгоре от 20-годишен съм и с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и тежки алергии, но още съм жив и ме държи емоцията“, казва изпълнителят. За да не разочарова феновете си, той е стигал и до абсолютни крайности, жертвайки здравето си. Преди време пя само час, след като по чудо оцеля в катастрофа, въпреки че коленете му бяха сериозно наранени от сблъсъка на автомобила му с друга кола.

Прегледана: 154695

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече