Нахалитет! Лоренцо баламосва Софка за дрогата, с която го спипаха

0

С рекет срещу Софи Маринова се оправдал за ареста пред майка си наследникът на ромската перла Лоренцо. Както е известно, единственият син на гласовитата изпълнителка бе арестуван от ченгета през миналата седмица в София. Униформените откриха два вида наркотици в автомобил, в който бил и Лоренцо – кокаин и канабис. Полицията открила още и мелничка, за която се предполага, че е за мелене на трева.

След като излиза от килията, Маринова иска обяснение за поредния гаф на така обичания и обгрижвания от нея син. Лоренцо обаче по никакъв начин не признавал вината си. И започнал да се оправдава. Наследникът на Софка обяснил на майка си, че акцията срещу него е насочена. Дрогата била подхвърлена. А всичко се правело с една-единствена цел – да се кара Софка да плаща луди пари. Или с други думи казано – един вид рекет. Кой точно искал да точи кинтите на Софка обаче Лоренцо така и не издал.

Това обясни пред „България Днес“ близък до ромската фамилия. Информаторът ни сподели още, че Софка не е повярвала на обясненията на Лоренцо и както вече писахме, е дала ултиматум на единствената си рожба.

В същото време, въпреки че не й е до купон, Маринова вдигна пищно парти за рождения си ден. На 5 декември ромската перла чукна 48 г. В деня на празника си Софка реши да не пее на сцената, а да се събере със семейството си. Купонът бе първо в родната й къща в Етрополе, а по-късно се мести на друго място. На празника, разбира се, присъства и Лоренцо. Софка му е забранила всякакви изяви. Дори го накара да изтрие скандалното клипче в социалната мрежа, на което наследникът й развява джойнт, с което той обяви, че е бил арестуван.

Прегледана: 153685

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече