Финансови проблеми мъчат зарязаната Николета Маданска

0

Във финансова безизходица е изпаднала тв водещата Николета Маданска след раздялата си с бащата на двете си деца Венелин Петков. Самотната майка от няколко дни насам разпродава в интернет пространството стари вещи, които вече не са ѝ потребни, за да припечелва пари. Николета ги е пуснала на половин цена, за да може по-лесно да се намерят купувачи.

Към момента водещата на Спорта по bTV живее с двамата си синове в къщата на родителите си в близкото до София село Лозен, а те ѝ помагат да се грижи за двамата малчугани. С Венелин Петков, с когото дълги години живееха на семейни начала, се разделиха внезапно преди повече от една година, като се заговори, че дори са стигнали до съд заради попечителството над двамата им синове Йоан и Михаил.

Тъй като нямаха подписан граждански брак, ситуацията се усложнила, а отношенията им продължавали да бъдат влошени, въпреки че от раздялата насам мина доста време. Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, очевидно двамата са имали сериозни неразбирателства, нищо, че се решиха да дадат живот на две деца.

Първородният Йоан проплака през ноември 2020 г., а година по-късно по Коледа се роди и братчето му Михаил. Близки до Маданска разкриват, че една от причините за краха на любовните им отношения с бившия шеф в bTV бил трудният му характер.

Единственият човек, успял да съжителства по-дълго от Николета с него, е бившата му екранна партньорка в Новините Гена Трайкова. Докато Петков бе уволнен от директорския пост в bTV в края на 2020 г., Маданска все още се води служител на медията и изчаквала да приключи майчинството ѝ, за да се върне на екран. Обезщетението за втората година от него обаче е значително по-ниско и затова нямала търпение отново да бъде на работа, за да получава по-високо заплащане.

Бившият ѝ любим към момента е преподавател в частно училище в София, като води лекции по журналистката и в УНСС. Там работи съвместно с някогашната си изгора Гена Трайкова, с която съумяха да останат приятели и след драматичната им разлъка.

Маданска категорично отказва да коментира вече приключилата си връзка с Венелин, но е все така всеотдайна майка на децата им. В социалните мрежи тя демонстрира, че е къщовница и прилежна домакиня. Докато живееше под един покрив с Петков, имала ограничения, наложени от него, да не афишира личния им живот публично. Сега обаче Николета редовно публикува кадри от ежедневието с децата си, пише Ретро.

Прегледана: 150745

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече