Ти не можеш да пееш, ма, изкрещяха в лицето на ДесиСлава, а тя…

0

Нервите на фолк певицата Десислава не издържаха на махленски подвиквания на едно от нейните участия в София. Скандалът се разиграва преди седмица в известна столична кръчма, а видео от инцидента се разпространява в тик-ток.

Преди последното си изпълнение певицата се обръща към подвикванията на аудиторията с думите: „Вие, българи ли сте? Кючек в махалата!“.

Тя продължава скандала с пиян гост на заведението и чрез микрофона учудено констатира: „Ама ти се беличък!“. Разговорът определено прескача добрия тон и ясно се чуват грозни псувни към Десислава и обиди на майка. Певицата опита да прикрие избухването си като обяснява на аудиторията, че трябва да има от всичко по време на участието и не може само кючеци.

Друг фрагмент шокира още повече певицата. Един от гостите махленски се провиква към Десислава: „Ти не можеш да пееш, ма“! Това кара изпълнителката да спре за миг и да попита строго – „Моля?“ Авторът на изцепката опитва да замаже ситуацията като обяснява, че е имал предвид подвикването към някой друг.

Десислава отговаря достойно и на тази нападка на агресивната публика с великолепно изпълнение на народната класика „Не казвай любе лека нощ“! С това тя завършва и участието си пред просташката публика в кръчмата.

Прегледана: 149630

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече