Изкукурига ли? Теди Александрова се взе за екстрасенс!

0

Теди Алекандрова владее практики, които й позволяват да се свързва енергийно с хора и събития. Ромката твърди, че може да предизвиква с мисълта си това, което иска да се случи, като например сбъдването на съкровено желание или пък привличането на определен човек.

„Убедила съм се в това”, заяви Теди в скорошно интервю и поясни, че когато насочи енергията си към човек или това, което иска да се случи, го привлича в реалността. Много хора, казва тя, са задълбочени в изучаването на силата на мисълта. Тя явно е сред тях, защото открай време се интересува от духовното, както е обяснявала, и от това как хората могат да се свързват енергийно. Чете много книги и гледа предавания по темата. Знае как да управлява силата на мисълта си, да я насочва, както и енергията си, към дадено нещо, така че да го предизвика.

В същото време Теди изтъква, че е вярваща. Не е религиозна, не спазва християнски обичаи, даже не е наясно с много от тях, но душата й вярва в Бог, казвала е тя, както и че ходи редовно на църква. „И гледам да е по-често, защото самата аз имам нужда. Знам, че Господ не е в църквата и в иконите, но вътрешната настройка на човек… Когато имаш нужда да влезеш и да си кажеш, че си влязъл в Божия храм. Това чувство в главата и в душата е достатъчно да те изпълни и да ти помогне”, споделя гласовитата циганка.

Блондинката, която изпя със Сашо Роман „Най-боли ме”, неведнъж е усещала Божията намеса в живота си, включително в критични моменти, каквито са трите катастрофи, в които е попадала. И в трите не Теди шофирала, макар че можела. Предпочитала да се довери на друг. Това обаче не попречило да попадне в пътни инциденти. Последният е от март 2015 г. След катастрофата, от колата, с която пътували, не ставало нищо, била директно за вторични суровини. Причината за катастрофата била пътната обстановка. Все още имало снежна покривка, било студено, така че пътното платно било заледено. Колата, в която Теди Александрова пътувала, се ударила в тир и се завъртяла. „Това е Господ. Когато излезеш невредим от такова нещо, което на практика би трябвало и от теб нищо да не остане”, смята певицата.

Прегледана: 148620

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече