Малък Тошко размята пачки по стотачки

0

Парите, които Малък Тошко наследи от дядо си Тодор Живков и баща си Иван Славков, очевидно още не са свършили! Банковите сметки на принца на НРБ са пълни и той редовно дърпа от тях за харчовете си. В навечерието на 10 ноември синът на Людмила Живкова отново изтегли голяма сума в столичен мол, видя репортер на „Уикенд”.

Брадясалият внук на генералния секретар на ЦК на БКП пристигна в търговския център, издокаран с бермуди и горнище на анцуг. На краката му нямаше чорапи – маратонките си носеше на босо. Стъпил в мола, 52-годишният белобрад бивш затворник тутакси се отправи към един от банковите клонове. След кратък престой там, той излезе с дебела пачка столевки. Парите в ръката му възлизаха на няколко бона.  

Вместо да прибере банкнотите в джоба, Малък Тошко ги развяваше като ветрило. Той отиде до машина за плащане на комунални услуги и си погаси задълженията с няколко стотачки. После се отправи към офис на един от мобилните оператори и започна да си избира нов смартфон.
Синковецът на Батето разгледа всички апарати в продажба и накрая се спря на най-скъпия модел – новия „Айфон 15”. Служителите на телекома му сложиха джиесема в хартиена торбичка, но Малък Тошко го извади и започна да го разучава. Така – забил поглед в малкия екран, той се отправи към изхода на мола.

Прегледана: 148515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече