По махленски! Джино и певицата Айви в щур скандал за пари!

0

Певицата и инфлуенсър Ива Атанасова – Айви отправи тежки обвинения към риалити звездата Джино Бианкалана! В нета Айви се оплака, че Джино я e завлякъл с хонорар от 500 лева, който й дължал за парти по случай Хелоуин в негово заведение.

Като известна личност Айви трябвало да направи реклама на ресторанта и да бъде лице на купона за най-страшния празник. Айви поела ангажимент да напълни няколко маси в ресторанта, но нейните приятели не дошли, тъй като били повалени от коронавирус. Поради тази причина в края на празненството на Айви й било съобщено, че ще получи само 100-150 лева като възнаграждение, което тя счела за подигравка.

Певицата предупредила собствениците, че ще им направи антиреклама в мрежата и получила телефонно обаждане от Джино Бинакалана, който я заплашил, че “ще я потроши и пребие, и ще й навре парите в устата”. Нарекъл я с изключително обидни епитети.

В серия от сторита в Instagram Айви се закле, че ще подаде жалба в полицията за отправените срещу нея заплахи.

Джино Бинкалана не й остана длъжен и отговори на твърденията на Айви също в нета, за да изложи своята версия на случилото се в нощта на Хелоуин.

Според Джино той организирал в заведението си рождения ден на Айви, тъй като тя “нямала един лев” и не можела да си го позволи. Сметката излязла около 6 бона и Джино я покрил напълно. В замяна Айви обещала да води клиенти в ресторанта му, но това по думите му не се случило.

За Хелоуин Айви се свързала с майката на Джино, като й обещала да доведе 50 човека на партито с костюми и поискала 500 лева в замяна. По думите на Джино обаче дошли само 15-16 души.

Бианакалана също се закани да съди Айви, но за клевета.

“Тя си мисли, че е някаква певица, но има една песен. Ти си смешна, ти си никоя”, изпусна нервите си Джино и отрече да я е заплашвал, но потвърди, че я е нарекъл “мърша” и „проститутка“.

Сюжетът на историята прерасна в нещо като пародия на старогръцка трагедия, след като двамата продължиха да се плюят публично с нови видеа в Instagram и напълно изгубиха интереса на аудиторията, пише „Телеграф“.

Прегледана: 149930

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече