Майка или баба? Калина Крумова се похвали с близнаци

0

Бившата депутатка Калина Крумова, която е актуална половинка на актьора Борислав Захариев-Боби Турбото се похвали с близначета. Децата са се родили точно преди година, момче и момиче, а имената им са Дария и Николай. Към момента не е ясно каква е връзката им с популярната брюнетка. Това, което е написала за тях в социалните мрежи, звучи като думи на майка за децата й, но е възможно да и става въпрос за нещо друго.

Повече от година и половина е минала от сватбата на Калина Крумова с Боби Турбото, която влюбените вдигнаха през юни 2022-а. Броени седмици по-късно „Уикенд” написа, че булката май е била бременна в деня, в който е сключен бракът, защото на снимките от сватбеното пътешествие изглеждаше подозрително наедряла. Тя обаче отрече да очаква наследници. Въпреки това в предаването на Нова тв „Черешката на тортата”, в което взе участие малко след публикуването на въпросните фотоси, тя изглеждаше още по-бременна и журналистът Антон Стефанов, който участваше в шоуто същата седмица, не пропусна случай да подхвърли, че подозира предстоящо раждане. Калина обаче продължи да поддържа мистерията около своето състояние, макар да не отрече желанието си да дари с наследник своя любим.

Признание за бебе така и не дойде до миналия понеделник, когато Крумова хвърли бомба в социалните мрежи, публикувайки две снимки на две торти за бебешки рожден ден, гарнирани с мило послание към децата, в чест на които са приготвени. Едната снимка е със свещички с цифрата 1, а втората – с надпис „Добре дошли”. Очевидно става въпрос за торти за едни и същи деца-близнаци, правени за раждането и за първия им рожден ден. Децата са момче и момиче, а имената им са Дария и Николай. Ето какво е написала Калина: „Една година щастие! Чисто, неописуемо, мечтано! 365 дни Живот, Любов и Топлина! Една мечта с две имена днес празнува първата си годинка. Грейте, Дария и Ники! Обичаме ви толкова много”. Следват благодарствени думи към майсторката на тортите.

Дали близнаците са деца на Калина и мъжа й Боби? Това е първият логичен въпрос, който би могъл да хрумне на някого при прочитането на тези думи. Ако отговорът е „Да”, бившата депутатка наистина е била бременна на сватбата си и е успяла цяла година да опази в тайна раждането на близнаците си. Името на момченцето обаче е Николай, както се казва и големият син на Крумова от брака й с бизнесмена Николай Филипов. Момчето е кръстено на баща си. Би било странно бившата депутатка да нарече със същото име и втория си син, който на всичкото отгоре е от друг мъж. Боби и Николай-старши са в прекрасни отношения, като Филипов дори беше гост на втората сватба на Калина. Но колкото и да са близки, едва ли близостта им е чак толкова голяма, че да младото семейство да кръсти бебето си на бившия съпруг на майката.

Има обаче логика в това име, ако 38-годишната Крумова не е майка, а баба на близнаците. Големият й син скоро празнува 21-и рожден ден, а се знае, че има сериозна връзка. Младите мъже в последните години рядко се сдобиват с наследници в толкова ранна възраст, но пък Ники има примера на майка си, която го е родина едва 17-годишна. Така че в семейството би могло да е традиция рано да се става родител. Ако близнаците са негови, не е чудно момченцето да е кръстено на баща си и дядо си Николай.

Прегледана: 145050

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече