Гатьо бил бодигард на Златко Баретата и Трактора?

0

Бившият командос и актуална риалити звезда Пеньо Ганевски-Гатьо може да стане официален водещ в Нова телевизията. Много от зрителите нададоха вой след отпадането му от „Игри на волята” и направиха петиция с искане да го върнат на екран. Понеже това няма как да стане, тъй като предаването отдавна е записано, има огромна вероятност да го направят лице на някой от онлайн проектите, свързани с риалитито.

„Пичове, липсвам ви, затова ме върнаха!” По този начин Гатьо се обръща към феновете си в клип, който „Игри на волята” пуснаха на официалната си страница в Инстаграм. Охранителят набързо обяснява какво ще стане в предстоящите епизоди, като в същото време прави кратки коментари и прогнози за изход от играта. „Вие го поискахте, ние го връщаме!”, пишат продуцентите. „Искаме Гатьо за коментатор”, отговарят фенове.

От продукцията, по информация на „Уикенд”, обмислят начин, по който възможно най-адекватно биха могли да удовлетворят това искане. Бившият командос няма как да прави собствено предаване, тъй като му липсва опит и образование за подобни изяви. Той обаче би могъл и занапред да записва забавни клипчета около събитията в риалитито, с които да радва феновете. Първото му включване събра над 7000 харесвания в Инстаграм, а е гледано над 15 000 пъти в рамките на по-малко от 24 часа. Ако и занапред записите с Гатьо продължават да се радват на такава популярност, той със сигурност ще бъде поканен да продължи да ги прави поне до края на риалитито, а нищо чудно да му предложат и място в следващ сезон.

Освен много фенове, Гатьо събира и голяма критика заради простоватите си маниери и стил на изразяване, както и заради консервативните си убеждения, които не се притеснява да демонстрира. Много зрители го намират за закостенял и ограничен в разбиранията си. По-голямата част от аудиторията на риалитито обаче вижда в това не дефект, а ефект, тъй като се забавлява с него. Хората смятат, че бившият командос е свеж и интересен, затова настояват телевизията да му даде да води собствена рубрика – редовно да записва свои коментари около епизодите на риалитито. Това едва ли ще стане в ефира, защото програмната схема трудно би могла да се размети, за да се търси място за такава рубрика. Но в интернет пространството създаването на подобен проект е въпрос единствено на време.

От 15 години риалити героят работи като лична охрана. В момента той охранява бизнесмен от Пловдив, чието име на споменава. Злите езици твърдят, че мачото известно време се е грижил за безопасността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август. Известно е, че в последните години Трактора намали разходите за бодигардове и разкара скъпоплатените професионалисти за сметка на селянчета от родния си край, което в крайна сметка му струва живота.

Гатьо работел като бодигард на Трактора преди около 2 години, но бързо напуснал, тъй като милионера е пословично стиснат и давал обидно малка заплата. След това риалити героя за кратко бил охрана при Златко Баретата. Гатьо бил доволен и от парите, и от отношението, което наркобоса имал към него, но напуснал, за да се установи при семейството си в Пловдив. Там пък започвал работа при местен баровец, за когото бачка и в момента.

Прегледана: 144630

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече