В името на рейтинга! Рачков се остави да го пляскат с тортила

0

Димитър Рачков бе нокаутиран с тортила и наплют в една от игрите, които разигра в шоуто си „С Рачков всичко е възможно” по Нова телевизия миналата неделя. Първо го отнесе от Алекса, победителят в миналия сезон на риалитито „Игрите на волята”, а после и от актьорът Герасим Георгиев – Геро, който уж му бе приятел и даже водеха заедно състезанието за имитации „Като две капки вода”.

Ударът с тортила Рачков получи в лицето при опит на Алекса да плесне Деян Славчев – Део, така че да изплюе водата, от която бе издул бузи. Тъй като при първия опит го прехвърли и запрати тортилата зад сцената, Алекса се раздаде при реванша и така замахна, че нацели и Део, и Рачков. Шамарът с тортила не изглеждаше силен, но Рачков залитна и се свлече на пода. „Какво правиш, бе?!”, възкликна актьорът-водещ, седнал долу, и се разхили. Алекса го прегърна в знак на извинение и след като публиката, която виеше от смях, се поуспокои, играта продължи.

„Нали виждаш?! По-рано какви предавания водехме, а сега – плющим се с тортили”, обобщи Рачков, малко преди да бъде и наплют в предаването си. Това се случи пак в същата игра, но със съперници актьорите Юлиан Вергов и Герасим Георгиев – Геро. Когато след продължението, двубоят излезе от контрол, Юлиан шибна Геро с тортила през лицето. Последният изпусна водата от устата си, но точно в този момент на пътя й се оказа не съперника му, а водещият. Геро намокри тениската на Рачков, който тъкмо да се отстрани, за да не отнесе още, но Юлиан го побутна напред. Така че лицето на водещия се оказа на пътя на струйката вода, която изригна от устата на Геро, пише „Уикенд“.

Прегледана: 144495

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече