Пробивен! Стефан на Гала пак се навря в тв ефира, конкурира любимата си

0

Новият сезон настъпи с нов късмет за дългогодишния любим на Гала – Стефан Николов. Разноликият бизнесмен пак се намърда в тв ефира. Този път ръси мъдрости в предаването „Точно в 10” по кабеларката „БГ плюс”, както бе преименувана тв „Българе”. Предаването е магазинно като „На кафе”, което жена му води по Нова тв. Излъчва се по същото време, така че – каква ирония! – Гала и Стефан вече се явяват конкуренти.

Той обаче води с панелисти като половинката си, а с екранна партньорка – Даниела Георгиева, позната от ансамбъл „Българе”. Въпреки очевидната си амбиция за кариера в телевизията, Стефан Николов няма да изостави пчелните кошери. Както е известно, той произвежда мед и пчелни продукти от години и е решен да продължи този си бизнес, пише „Уикенд“.

„Стефан е повелител на стотици пчелни семейства, сега ще е повелител и от екрана, където има много опит. Той е с чувство за хумор и справедливост и с двете си качества попада точно в десетката! Екранната му половинка ще го научи да танцува, но дали тя ще се престраши да се доближи до кошерите?” – посочват от телевизия БГ плюс” при представянето на Стефан Николов като водещ.

„Точно в 10” е поредният опит на любимия на Гала да се задържи на екран. Не толкова отдавна той водеше предаването „Без политика” по същата телевизия, като по това време беше все още с името „Българе”. Зрителите на Нова тв пък го помнят с рубрика при жена му Гала в „На кафе”, но изявите му там не продължиха дълго. Така че Стефан пак се съсредоточи върху бизнеса си. Тъкмо заради него Николов не стои без работа, въпреки че тв кариерата му е на приливи и отливи. Всъщност, едва ли някога е преминавал през период на безработица, предвид признанията му, откакто стана публично известен покрай жена си. С откровенията си за професионалната си биография, Стефан е давал да се разбере и за разнородната му дейност.

Той е стартирал от нулата на младините с продажба на ризи в подлеза на Окръжна болница в София. Предлагал ги по 30 лева. Търговията явно му е в кръвта, защото бизнесменът е продавал и мобилни телефони и даже един от първите магазини в столицата е негов. Когато се запознал с Гала, все още бил в бизнеса с мобилни телефони, с който се занимавал 15 години. Запознават се по телефона. Стефан изпратил смс не на номера, който искал, а на Гала. По грешка, но оказало се, че се е свързал с голямата си любов. Тогава водещата решила да отговори. Известено време си разменяли съобщения, преди да се срещнат.

Преди да подхване бизнеса с мобилни телефони, Стефан въртял такъв с импулсни. „Навремето имах секс-телефон. Но не, не го озвучавах аз”, признавал е мъжът на Гала през смях. По-паметливите знаят, че секс линиите бяха хит у нас през 90-те години и печалбите бяха внушителни. Услугата, разбира се, беше съвсем легална. Бизнесът обаче постепенно замря. Затова и Стефан Николов бързо се преориентирал.

Изглежда той е доста гъвкав в професионално отношение, защото с лекота се адаптира към промените. Впечатление прави, че се занимава предимно с търговия. В последните години предлагаше на пазара не само мед и пчелни продукти, а и хранителна добавка, и веган мляко с шест ралични вкуса. Стефан пробва да търгува с различни продукти, но не изоставя пчеларството. Въпреки трудностите, които среща, както и загубите, които се е случвало да понася. Бизнесменът, който често е споделял снимки в социалната мрежа, за които позира със защитното си облекло на пчелар, хвали продукта си като 100% натурален мед от собствен пчелин.

Търговията го влече, но Стефан проявява голям интерес и към медийни изяви. Явно повлиян от жена си Гала, бизнесменът се стреми да гради и кариера на водещ. Дали му се получава е малко спорно, но пък е факт, че този тв сезон Стефан пак е на екран.

Прегледана: 137330

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече