Мераци! Иконата на чалгата и тунинга Таня Боева се бута във властта

0

Сред кандидатите за общински съветници на партия „Възраждане“ за Стара Загора се оказа, че е иконата на попфолка и пластичната хирургия Таня Боева, съобщи самата тя в социалните мрежи. Снощи „Възраждане“ откри предизборната кампания в Стара Загора и ще представи пълния списък на кандидатите си за общинските съветници, пише flagman.bg

Вчера обаче стана ясно, че Таня Боева е в списъка на кандидатите им за общински съветници, след като певицата с радост съобщи в социалните мрежи, че е приела поканата на „Възраждане“. 49-годишната Таня Боева е ветеран в попфолка. Тя започва кариерата си в зората на чалгата през 1994 г. Родената в Тополовград певица е единственият чалга изпълнител, печелил голямата награда в легендарния престижен фестивал „Златният Орфей“.

Сред хитовите ѝ песни са: „Тежко ранена“, „Приеми ме“, „Просякиня“, „Цъфнало цвеке шарено“, „Снощи саках да ти дойда“, „Кой беше ти“, „Идеално лош“, „Зодия Скандал“ и „Час любов“. Певицата е известна и със склонността си към пластичната хирургия. Тя е от първите попфолк изпълнителки, които си правят ринопластика, а през 2021 г. Таня Боева се оказва практически неразпознаваема след множеството си нови операции. Явно Боева има националистически нагласи в политиката.

Прегледана: 132590

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече