Дъно! Врачката Венета Райкова припечелва с карти за гледане „собствено производство“

0

Бившата тв водеща Венета Райкова има ново амплоа. Тя официално се занимава с гадаене чрез разработени от нея карти, които вече предлага и за продан. Те показват бъдещето, а Райкова ги създала в труден за нея период. По думите ѝ трансформацията е настъпила през януари, когато претърпя тежка операция на коляното, заради която месеци наред се учеше да ходи наново и бе с проходилка.

Дългогодишното лице на „Горещо“ казва:

От 23 януари, от операцията ми, аз съм между два свята – горе и долу. Бях на много тъмни места в подсъзнанието ми, правих си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, за да балансирам енергията в тялото си и да отворя блокажите. Година и половина не можех да ходя добре. Скъсан заден рог на менискус – чистих кармата си с болките и сълзите. После имах успешна операция на 23 януари, но коляното блокира и остана сгънато.

6 месеца, една торба пари дадох при най-добрите рехабилитатори и за всички възможни инжекции, но без резултат! Сега съм на финалната права да отворя изцяло коляното благодарение на регресия, в която се видях в минал живот като дрипав мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях как си влача същия крак. Преживеният ужас от минал живот се е прехвърлил в съзнанието ми по време на операцията и същото коляно блокира. Затова ви казвам, че от 23 януари аз съм между два свята – горе и долу, и бях на много мрачни места. Но оттам ви донесох новото от мен и знам, че всички ще го искате, познавам ви!“

Тя споделя, че нейните карти дават отговори на всички въпроси.

Прегледана: 127515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече