Тайно! Руди Гела забремени подчинена и я взе за жена

0

Бившият депутат от „Има такъв народ” и „Продължаваме промяната”, а сега – независим, Радостин Василев се ожени тайно. Това се случи на церемония в хотел „Маринела“, който се проведе на 24 септември, неделя. Репортер на сайта Lupa.bg засече Руди, който носеше две минерални води, но не предположи, че е младоженец. Гела приличаше на забързан за политическа среща мъж, който се подготвя да записва събеседника си, отбелязва „Уикенд”.

Бившият министър на младежта и спорта в кабинета „Петков“ беше в добро настроение, с костюм и лека усмивка. Той премина през едно от заведенията в „Маринела” и взе две води от бара, като се отправи към другата част на хотела. „Сигурно отива да записва някого” – изкоментираха го посетители в заведението, които хапваха обяд и разпознаха независимия политик.

Новата избраница на Гела е негова подчинена по време на министерстването му. Преди година и половина Мирела Желязкова, която от няколко дни е Василева, беше назначена от настоящия си съпруг и тогавашен спортен министър в „Българския спортен тотализатор”, като специалист по маркетинг, но буквално за 20 дни успя да се издигне и на 25 март беше преназначена за началник на отдел „Реклама и цифров маркетинг“. Причината за бързата и тайна сватба е бременността на Мирела, твърдят източници на „Уикенд”.

Това е втори брак за Руди Гела, който беше женен 15 години за Нина Петкова и има син от нея. Бившият кадър на ПП е известен столичен плейбой и името му често се свързва с най-различни засукани красавици. Колегите му от парламента се надяват, че след този хомот ще спре да палува.

Прегледана: 132610

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече