Тони Димитрова брани Петя Дикова: Срамът не е за нея! (СНИМКА)

0

Новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради невъзпитаното поведение в ефир от страна на децата на певицата Виктория Терзийска, обиколи за часове публичното пространство, предизвиквайки вълна от реакции. Най-горещо обаче, както обикновено, е в социалните мрежи, където и Тони Димитрова открито подкрепи Петя Дикова.

Че каква е вината на Петя? Какво да направи? Да ги изгони? Срамът не е за нея!… Как да се справи? Поставете се на нейно място! Как бихте постъпили? Аз също щях да се смутя, то беше ужасно. Жалко!“, такъв коментар написа под публикация с въпросната новина Тони Димитрова и отприщи серия от реакции и на други учудени от тв казуса.

Тони Димитрова защити Петя Дикова: Срамът не е за нея! (СНИМКА) - 2

„Интересно Дикова каква вина има? На страницата на Вики Терзийска имаше безброй негативни коментари и тя твърдеше, че проблем с децата ѝ Няма ! Така, че проблемът явно Е за Вики“, пише под коментара на певицата потребител. А друг признава:

„Аз напуснах училище, на 3 минути отсреща, постоянно място, заради такива невъзпитани и неуправлаяеми деца и техните претенциозни родители….В пубертета вече положението става отчайващо“.

„То като ѝ видиш морала на Терзийска, ти става ясно!“, пък гласи поредната реакция, пише още „Блиц“.

Прегледана: 132520

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече