Мария Илиева бута семейна приятелка към финала в „Гласът на България”

0

Именно Мария е връзката на младата изпълнителка Александра Борисова от Кюстендил, за да стигне тя до така бленувания финал на шоуто, твърди HotNews.bg. Според изданието 26-годишното момиче е близка не само до менторката, но и до семейството й. Още преди години Мария представя Александра с псевдоним Съни на свое участие, като я обявява за вокална сензация. Тогава тя е само на 17 и изпълнява кавър на песента Listen на Бионсе, предшестван от народни мотиви. Разковничето на специалното отношение към кюстендилката е майката на Илиева – Ваня Монева. Младият талант е неин ученик, а впоследствие става и един от гласовете в хора й. С тази желязна връзка при всички положения Мария готви да изтика до големия финал на „Гласът“ Съни и тя да е нейния кандидат победител срещу останалите финалисти от страна на другите ментори.

Александра беше представена в „Гласът на България“ миналата вечер, а Мария Илиева не скри възхищението си и раздаде суперлативи на килограм, с които Миро обаче явно не се съгласи и така и не обърна стола си. „Добре познавам твоя талант и много ти благодаря, че дойде да го споделиш този талант точно в този сезон на „Гласът на България“. За всички, които не познават Съни, тя е някой, който може да прави с гласа си каквото си поиска. Закърмена е с любовта към нашите корени – народната музика.

Тя е сред най-добре пеещите ни народни певици. Искам да ти кажа, че поех предизвикателството да съм тук – в „Гласът на България“, за да мога да срещна толкова специални артисти като теб“, обърна се към момичето Илиева. Беше повече от ясно, че то ще влезе в нейния отбор.

 Александра Борисова е израснала в семейство на музиканти, майка й е народна певица, а баща й – акордеонист. Във визитката си девойката се похвали, че преди 4 години Камен Донев я кани да се включи в спектакъла му, като и към този момент продължават да работят заедно и пътуват постоянно из цяла България.

След участието й в „Гласът на България“ в социалните мрежи към Александра заваляха и доста критики. „Много далеч от Etta James, иначе може и да може да пее народно, но не го показа засега, защото тази песен определено беше МНОГО ВИСОКА „топка“ за нея и защо не се залага на българското всъщност, явно предаването е за краварите – Х’американци“, пишат във Фейсбук. „Не чухме и видяхме нищо особено, малко прехвалено….“, категорични са много от зрителите на шоуто на Би Ти Ви. Други пък отсъждат сериозни критики към начина й на обличане.

Прегледана: 128985

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече