Ку-ку-руку! Обладана от демони дири помощ от Венета Райкова

0

„Здравейте! Пиша ви във връзка с ваш гост, който беше в предаването „Горещо“! Трябва ми спешно контактът на екзорзиста, който ви гостува.“ Това написа анонимен фен на блондито Венета Райкова. На 17 септември малко след полунощ измъчената жена се обръща към журналистката за връзка с екзорсист. Венета обаче предпочете да не коментира дали е свързала почитателката с гонителя на духове и какъв е развоят на случката.

Райкова, която се превърна в експерт по астрология и духовност, често помага на последователите си в мрежите с лайфстайл съвети, прогнози и хороскопи. Този път обаче според автора на съобщението нещата са на живот и смърт, пише „България днес“.

„Имам нужда от помощ. С демонично обсебване съм! Трябва ми помощ, за да избегна самоубийство! Тези сили точно това целят и ако не взема мерки, дотам ще стигна!“, моли се отчаяният човек. Обсебената разказва, че се страхува от светената вода и кръстовете и че не може да влезе в църква. „Това не е нормално! Аз съм православна! Моля Ви, помогнете ми, ако имате възможност!“.

Прегледана: 128645

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече