Азис втрещи! Иска да се омъжва!

0

За сексуалността си, за тежестта на славата и за децата си изповяда кралят на попфолка Азис в тв ефира.

Почти на 50 съм и работата ми е двойно повече, имам нужда от почивка – да натисна бутона „пауза“. Това призна той в интервю за Петя Дикова тази неделя по Би Ти Ви. Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света, обясни звездата на попофолка. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да се върна, обясни той.

„Живота пропуснах. Всичко, свързано с него – любови, емоции. Той изтече около мен, без да се осъзная, защото имах амбицията да се утвърдя“, отвърна певецът на въпроса кое точно е изпуснал и съжалява. А това, което му липсва най-много, е време.

Имам комплекси, признава още звездата. Не се чувствам ОК с мястото, на което съм роден – като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран, само защото съм от България – имат ужасна представата за нас, описа Азис.

Трябва да си идиот или да си бил в кома през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите и да не ме закачат, разказа още Азис. Много го исках, мечтах всички да разберат колко хубаво пея, но е ужасно да си най-известният. Не го искам вече това внимание, наядох му се, откровен бе той.

Затова бил най-добре през пандемията с маска и качулка – представяш ли си, Петя, можех да отида в мол и да си купувам храна на „Витошка“, възкликна певецът.

Твърде висока цена платих за успеха, не си струваше, направи равносметката си Азис. Несъизмеримо е това, което аз дадох, а отсреща получих … аплодисменти. Да, милиони, но нищо повече. Нещата можеха да изглеждат по холивудски начин, ако не беше комплексът и родното място, смята той. „Да, вероятно и наркоман щях да съм“, пошегува се Азис. Може би и с други зависимости на звездите – всичките накуп да ми се съберат, но да съм там, по дяволите, пожела си той.

Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, дори не помня как мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, така се наградих. После няма партита като по филмите, в жанра ни го няма това пиене и други неща, които хората си мислят, нямаме търпение да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае колко сме уморени, обясни певецът.

Знаех, че всички ще запеят „Хабиби“, но не вярвах, че ще мине границите и ще стигне Мароко, Египет, Китай, Южна Корея… Получавам клипове от Азия и японки как го танцуват, разказа авторът на превърналия се в световен хит.

Събуждам се в 5,30 сутрин и си пускам веднага всички сутрешни блокове. Знам всяка минута къде какво се е случило, интересува ме какво става в България, страшно информиран човек съм, разкри Азис.

За признаването на всички полове и за браковете между тях съм, обяви Азис. „Ето, аз сега нямам право да се омъжа – кой, по дяволите, ще ме наследи?“, попита артистът. Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините, продължи той. „Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил? Аз имам потомство, но ако нямаш?“, разсъждава Азис.

Ако слезе от сцената, би направил верига ресторанти по света, в които ще ходи да готви лично пред хората – в средата на ресторанта заедно с майка си и сестра си. Ще ги храня с това, с което аз съм израснал, развълнува се Азис. Специалитетът щял да е обикновената попара с масълце, червен пипер и сирене.

Пържил съм риба на 16 г., преди това съм продавал кафе, на 11 г. съм разхождал кучета за 11 марки на час – винаги съм работил, а когато работиш, ще имаш, убеден е певецът.

Щастлив съм и когато другите пеят моята музика, дал съм хляб в ръцете на други хора. „За 3 дни си купих кола с твоята песен“, написал му диджей, който след излизането на „Хабиби“ пускал само нея по искане на клиентите и те му оставяли пари да изпълнява това им желание.

Баща ми беше най-гениалният акордеонист, през цялото време ми е казвал колко груб певец съм, а исках да звуча като него и да му се харесам. Ей, не можах толкова години, но малко преди да почине, ми звънна плачейки и ми каза, че аз съм най-добрият певец на света. Това разказа Азис и се просълзи. Цял живот всъщност го имитирал и искал баща му да го хареса. Пея, както той свири – форте, форте, стакато, динамика, така съм постигнал всъщност всичко в музиката, смята звездата. Но „Стоп“ на Сам Браун е парчето, за което Азис винаги е мечтал той да го е бил изпял.

„Нито една жена на този свят не е в състояние да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко същество, не жената“, заяви той. Никоя не е в състояние да ме накара да търча след нея, да й плащам сметките и накрая да е недоволна. Разбира се, има и мъжки момичета, но са толкова малко, смята певецът. ВНЛ не е единствена, който трябва, ще ме разбере, добави той.

Галена е най-добрата ми приятелка, моя половинка, пристан, изповяда още Азис пред Петя Дикова.

Безсилен съм само пред кучета и малки деца, обожавам бебета, призна Азис. Но не издаде за бебето, което според слуховете му е трето дете.

По ромските стандарти се водя бездетен или с 1 дете, но по бългаските съм многодетен баща, отвърна на въпроса колко деца наистина има. По-малко от три деца при нас не се признават, при ромите нямаш ли 5-6, нищо не си направил, отбеляза Азис.

Има на кого да казвам Хабиби, в сърцето съм татуиран, най-красивата дума всеки ден за мен е мъжко име, изповяда той, цитиран от „24 часа“.


 

Прегледана: 131070

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече