Меди втрещи! Казал на Моника Валериева, че без силикон циците й ще увиснат като печени чушки!

0

„Нямам лоши чувства към Моника Валериева и никога не съм имал. Дори бих желал да бъдем приятели и да се чуваме от време на време”. Това казва Меди по адрес на бившата си, с която бяха заедно цели 3 години.

Че как няма да иска певецът да останат с добри чувства, като той бе този, който я заряза?! А на всичко отгоре заяви и че му била малко „стара чанта”… Моника Валериева прие краха на връзката им доста зле и се озлобила към чалгаджията от ромски произход. Който, на всичко отгоре, моментално се хвърли в леглото със своя млада и новоизгряваща колежка.

Първият по-остър сблъсък между Меди и Моника, докато били заедно, бил по повод желанието й да си махне силикона от бюста и да бъде естествена. С цялата си „деликатност” обаче, Меди я „окуражил”, като й заявил, че ако махне „пластмасата”, ще увисне като чироз на балкона. „Казах й, че циците ще й заприличат на печени чушки, а тя се обиди. Ама кое не е вярно?! Какво ще стане с тази кожа, която сега е напълнена от силикона, къде ще се дене?! Ще висне, ама яко ще висне“, разсъждава циганина.

Не е ясно дали сега, като вече не е с певеца, моделката ще се реши да премахне имплантите си, пише „Уикенд“.

Прегледана: 132840

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече