Шеф Манчев и любимата му Бека богатеят и от софтуер

0

Водещият на „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ шеф Иван Манчев и приятелката му – атрактивната Ива Бека, въртят общ бизнес със софтуер, които продават на общините в България.

Компанията им „Алфагис“ се занимава с разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, изготвяне на анализи в областта на информационните технологии. Иван Манчев и Ива Бека притежават по 35 процента от фирмата, а останалите са на техен бизнес партньор софтуерист. Оборотите са в рамките на няколко милиона, пише „Галерия“.

Иван и Ива разработват компанията си от миналата година и вече имат 20 клиенти, сред които една от големите общини в страната — тази в Бургас. Шеф Манчев се води директор продажби, а Бека – директор маркетинг. Освен това тя продължава да работи като брокер, като продава скъпарски имоти в една от най-известните компании за недвижими имоти, а Иван си движи ресторантите, има и престижен автосервиз. Иван и Ива са заедно от 2020 година.

Бека беше управител на компания за билбордове, собственост на гръцкия бизнесмен Христос Мурутис, който бе нейн любовник. Между двамата избухна скандал и тя бе освободена от поста, тъй като рекламирала безплатно върху 12 билборда ресторанта на Манчев „Кактус“. В момента тече съдебно дело за 125 000 лева, заведено от гърка.

Прегледана: 133690

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече