Шаш и паника! Коцето и Преси в ужас КАТ да не отнеме лимото й

0

Константин направи страшна драма по повод новите правила за движение по пътищата, свързани с конфискация на автомобили на пияни и дрогирани шофьори. Той и колежката му Преслава се включиха със свой скеч, като иронизираха нарушителите. Двамата заснеха забавно клипче в лимузината на певицата.

Видеото е със сюжет, според който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на личния й шофьор.

„Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!” – са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на баща си, под одобрителните възгласи  на близките си.

Фолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не й отнеме Майбаха. „Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.

Преслава и Константин са приятели от доста години. Те имат силно чувство за хумор и самоирония. Актуалните изпълнители умеят да се забавляват изключително добре и често споделят свои съвместни вида, с които печелят още повече симпатиите на последователите си в мрежата.

Майтап, майтап, но Коцето реално е в опасност от новите правила на МВР, коментират неговите колеги. Публична тайна е, че певеца обича да се забавлява с алкохол и други „екстри” от години, което дори не крие. Звездата на фолка по принцип ползва услугите на шофьор и рядко сяда зад волана почерпен, но знае ли човек…

Прегледана: 136565

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече