Шаш! Гонят Орлин Павлов от БНТ?

0

Орлин Павлов може да се раздели с работата си на водещ в Българската национална телевизия, шушукат тези дни злите езици. Според най-пресните слухове, музикантът, който се изявява и като актьор, вече нямало да е лице на шоуто „Събота вечер с БНТ”. На негово място щял да застане Георги Любенов.

Ако Любенов действително заеме позицията на Орлин Павлов в съботния вечерен ефир, зрителите на държавната телевизия ще стават и ще лягат с него. Журналистът от години е водещ на сутрешния блок на БНТ през уикенда, като дори името му фигурира в заглавието на проекта – „Денят започва с Георги Любенов”. Известно е, че той се изявява в предаването и като продуцент, и то доста успешно. Да бъде заменен означава да се повреди една от идеално функциониращите машини в националната телевизия, които и без това се броят на пръсти, пише „Уикенд“.

Малко вероятно е шефът Емил Кошлуков да направи подобна грешка. По-голям шанс има усмихнатият водещ, ако въобще се заеме с вечерния проект, да съчетава работата в него с ангажиментите си в сутрешния. Това няма да е много трудно, тъй като „Събота вечер с БНТ” се излъчва на запис. На Любенов няма да му се налага ходи недоспал на работа в неделната сутрин, защото е висял в телевизията за вечерен съботен ефир, тъй като ще може да прави записите си в удобно време. Проблемът обаче е дали на зрителите няма да им дойде в повече да го гледат по два пъти на ден.

Самият Орлин Павлов до момента не е коментирал слуховете, че вече няма да работи в БНТ. В момента той е на лятно турне из страната, изнасяйки серия концерти с музиканти от собствен бенд. Билетите за изявите му се продават много добре, което означава, че разполага със задоволителна фенска маса. Дали обаче това е достатъчно за рейтинга, който телевизията гони? Напоследък музикантът е сред най-експлоатираните лица в страната. Редовно се появява в сериали, в кинопроекти, въртят го и по музикалните канали, а наред с това е лице на няколко международни компании, така че изскача даже от рекламите. Нищо чудно в БНТ да смятат, че на зрителите им е писнало от него, затова да са решили да го сменят. Другата евентуална причина би могла да е хонорарът – в случай, че певецът е решил да иска за услугите си пари, които телевизията не може да му даде.

От БНТ всъщност не са потвърдили слуховете за раздялата с Павлов. Пред „Уикенд” представител на телевизията заяви, че по темата няма никаква официална информация, нито окончателно решение.

Орлин Павлов стана водещ на „Събота вечер с БНТ” в началото на февруари. Преди него лица на шоуто бяха Ники Станоев и Митко Павлов.

Прегледана: 135015

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече