Прецакване! Криси Димитрова 2 пъти платила една и съща глоба

0

Обичаната българска изпълнителка Кристина Димитрова се ожали, че на практика ѝ се наложило да плати една глоба към КАТ два пъти. До абсурдната ситуация се стигнало, след като я хванали да шофира с превишена скорост.

Глобили я 100 лв. Условието било, ако плати в срок до седем дни, санкцията пада до 70 лв. Кристина Димитрова успяла да хване с един удар два заека – както да бъде изрядна към държавата, така и да спести 30 лв.

Съвсем наскоро обаче ѝ се наложило да вземе документ от НАП, че няма задължения. Оказало се, че в системата излиза неплатена глоба в размер на 100 лева. Платила я, за да реши проблема и да си вземе нужния документ. При проверката на плащанията си по-късно обаче певицата установила, че става дума за същата, платена преди, санкция.

По думите на служителката сега тя трябвало да се обърне към фонд “Безопасност на движението”, за да ѝ върнат 70 лв. А къде отиват уж спестените при първото плащане 30 лв. и изобщо разправиите, с които трябва да се занимава, защото някой не си е свършил работата? Това са най-важните въпроси, на които търси отговор Димитрова. Така комуникацията между българските институции явно тотално липсва, пише show.blitz.bg.

Прегледана: 131855

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече