Измамник прибира хиляди левове, уреждайки „участия“ на попфолк звезди

0

Измамници искат пари от името на поп фолк звезди, а един дори успял да вземе капаро 7500 лв., представяйки се за човек на Софи Маринова. „Прави се на импресарио и е обещал участия за една година напред. Но нито Преслава, нито Софка, нито Галена, Тони Стораро и другите са запознати и изобщо не подозират, че от тяхно име са поемани такива участия“, разказа пред „Телеграф“ пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев.

Всичко се разплело, след като потърпевш се обадил и искал да разбере кога ще пристигне Софи Маринова да му пее, защото платил капаро. Така станало ясно, че пари са превеждани на друго име, а не на сметката на самата певица. Първоначално човекът заплашил, че ще съди звездата. После решили да предприемат мерки и звъннали на въпросния измамник. Тодореско също се обадил и пуснал пост в социалните мрежи. Оказало се, че има и други измамници. След разгласяването парите за Софи Маринова, Преслава и други били върнати. Тодореско обаче смята, че може да има още измамени, които са изгорели с пари. А представящ се като Принц Принц бил заплашил Тодореско и Софи Маринова, че ще ги съди.“Добре, нека го направи. Ние имаме черно на бяло, че е получил пари без знанието на изпълнителката“, отсича пиарът.

Самата Софи Маринова казва: „Моят малък, но напълно достатъчен екип от хора, с които работя от години, са мениджър участия Сашка Стоянова, Тодореско е пиар, а Дони Василева е за рекламните кампании. Всички останали уговорки с каквито и да е лица освен с тях тримата са невалидни!“

„Сегашната практика е 50% от хонорара да се превежда седмица преди участието по банков път, всичко си е легално и изпълнителят е спокоен“, обяснява Тодореско. Той допълва: „Феновете са разочаровани. Цяла година се готвят за сватба и съвсем естествено е да се чувстват измамени. Но и изпълнителите са измамени, защото не са получили нито един лев и не знаят, че трябва да пеят. По този начин злепоставят певците и им развалят имиджа“.

Прегледана: 132355

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече