Изпати си зле! Отсвирват Тото от участия заради Тити

0

Баровски хотел във Велинград отмени участие на Тото, след скандалното му интервю с Тити Папазов и връща на клиентите си сумите от билети. Освен, че отнесе много хейт в социалните мрежи и въпреки поднесените извинения, бившият музикант от „СкандаУ”, който разработи в последните години един от най-гледаните подкасти у нас, явно тепърва ще бере ядовете за епизода с Папазов. 

„Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на август“, се казва в съобщението на хотела, отменил шоуто, промотирано като „При Тото Mega Podcast”.

Само преди дни водещият интервюира в подкаста си президента на баскетболния „Левски” Тити Папазов. В контекста на случилото се в Стара Загора с нарязаната с макетен нож Дебора, Папазов разкри в подкаста как като е бил млад е имал интимна втъзка с 16-годишно момиче, което му изневерило с близък приятел. За наказание Папазов опитал да отреже косата ѝ, но не успял съвсем и оставил само дупки.

Признанието беше посрещнато със смях както от страна на самия Папазов, така и от публиката, но и още от водещия Тото. Точно това провокира острите реакции в мрежата и като цяло в обществото срещу бившият музикант от „СкандаУ”.

Което е по-лошо за водещия обаче – един от най-големите му спонсори „Кока-Кола“, също се е отказал от договорите с Тото. Самият той свали превантивно всичките си видеа в официалния си канал в YouTube вчера – ход, с който изпреварващо опита да избегне демонетизацията, която вероятно щеше да последва от страна на Google. При всички случаи обаче загубите за подкаста са огромни заради интервюто с Тити Папазов.

Прегледана: 131375

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече