Потрес! Сдуханият Митьо Пищова кани яки каки на Слънчака

0

Бизнесменът Димитър Василев Маринов, известен в шоу средите като Митьо Пищова, мина през сериозни здравословни проблеми, лежа в болница, но ето, че пак кани девойки да му гостуват на Слънчака, като им предлага по 500 лв.

„Имам апартамент за 4 другарки“, това казва той във видео, споделено в социалните мрежи, а думите му предизвикаха потрес. Не по-малко изумление провокира и външния му вид. Не сте го виждали никога така!

Както става ясно, офертата важи за всички девойки, които искат да изкарат лесни пари. „За всички хубави и красиви жени, намирам се на Слънчев бряг до 15 септември. Безвъзмездно давам 500 лв., но 1 час на колене. Има риби, омари, раци, дискотеки на мои разноски“, се казва още във видеото, с пояснението, че апартаментът му е свободен и за 6 момичета, но само ако са голи.

„Сега е времето, идвайте“, подканва още дамите Пищова, пише „Телеграф“.

Димитър Маринов показа и бял автомобил, с който предлага да вози гаджета в него. „Тази кола ще ви вози до всички дискотеки. Плажове също ви осигурявам“, сподели звездата в друго клипче. А под постовете му, очаквано, заваляха много коментари, свързани и с визията, и с предложението му.

Прегледана: 137640

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече