О, не! Джорджано иде, пак ще пее

0

„2018 г. открих магията на планината и музиката остана на заден план.“ Това сподели певецът Джорджано пред „България Днес“.

Мирослав Стоянов – Джорджано бе фурор в нета с нестандартното си парче „Отиваме на купон“. Произведението стана обект на множество публикации и коментари. След гигантския успех на „Отиваме на купон“ обаче Мирослав решава да отиде другаде – в планината.

„Хобито ми е да правя преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута: Е-3, Е-4 и Е-8“, сподели купонджията.

Въпреки временната му почивка никой не го е забравил и певецът сподели, че вече ходи на преходи с феновете си: „Харесва ми реакцията, когато ме видят феновете“.

А за подготовката си Джорджано сподели: „Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се ангажирам с още нещо. Музиката ми е на първо място, но и планината има много специален чар, до който успях да се докосна“.

И допълни: „Не ползвам услугите на водачи или агенция за туризъм. Всичко си организирам самостоятелно, което е доста вълнуващо и отговорно. Едно такова приключение за мен започва още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, екипировката. Това са истинските моменти, когато се прибера, съм с доста спомени“.

Според старозагореца при музикалните му участия е много различно. „Там е повече като работа. Няма го приключението“. Но въпреки всичко музиката е животът на Стоянов.

„Правя по 1-2 песни на година“, изненадва с признанието си музикантът, но изкуството му все още не е стигнало до бял свят.

Но купоните не са съвсем в миналото за щурия Джорджано. „Обмислям да направя нови музикални проекти“, сподели за пръв път изпълнителят.

 

Прегледана: 132630

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече