Динко от Ямбол прави партия, Божинката го подкрепя

0

На крачка от влизане в политиката е Динко Вълев!

Ловеца на бежанци от Ямбол сериозно обмисля да се впусне в свой политически проект, за да претвори възгледите си за развитие на държавата и в дела в Народното събрание.

Това сподели пред „България Днес“ самият бат’ Динко, както е познат сред множество от своите последователи ямболията.

„Има достатъчно добре подготвени експерти около мен. Няма да влизам сам в морето, без да мога да плувам. Нищо няма да обещавам, само ще се опитам нещата да отидат към по-добро. Чудя се обаче дали няма да ме чака съдбата на Слави Трифонов, който спечели изборите, а на следващите дори не мина 4-процентовата бариера и изобщо не влезе в парламента“, сподели размишленията си Вълев.

Друго притеснение, което гложди Динко, е това дали няма да гласуват за него само приятелите и семейството му.

„Много пъти съм си задавал въпроса, ако създам моя партия, дали някой ще гласува за мен. Като се има предвид, че нито един политик не е преживял това, което аз съм преживял като бизнес, работа, рискови ситуации. Като сбивания. Тръгнал съм с 500 лв. в джоба. Създаването на партия изисква много ресурси“, отчита Вълев.

Един от хората, които подкрепи Динко в идеята за навлизане в политиката, е Валери Божинов. Дали каращият стаж в своя любим „Левски“ бивш футболист ще влезе в бъдеща партия на Ловеца на бежанци, все още не става ясно.

„Моят фаворит и идол е Бойко Борисов. Но през годините съм получавал покани от други политически партии, а не от ГЕРБ“, сподели още Динко.

И докато умува дали да се включи в политическия живот, Вълев публикува видео в социалните мрежи, на което спипва на пътя в Пловдив фалшив просяк, излиза от колата и му удря шут в задните части. С едната ръка Вълев заснема действието, а с другата повдига тениската на измамника. Под дрехата лъсва истината – пишман болният мъж е притиснал едната си ръка към тялото с помощта на голям еластичен бинт, приличащ на пояс. Така залъгва шофьорите, че няма ръка, и проси пари от тях.

Ступва фалшив просяк на пътя
Снимка: Стоп кадър/Инстаграм

Преди броени дни Динко Вълев претърпя тежко падане с АТВ по време на състезание в Троян. Кадри от зрелищното прекатурване публикува самия Динко.

„Вече съм добре, няма проблеми“, каза пред вестника Вълев.

Прегледана: 129665

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече