Преслава разкри истината за разрива с Галена

0

Попфолк певицата Преслава разказа за скандала с Галена и защо не са си говорили в продължение на осем години. Преди няколко дни певиците се засекли на частно парти, освен това Галена не пропусна да отбележи рождения ден на Преслава.

„Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави“, сподели Преслава пред радио „Веселина“.

Тя разкри, че дълги години не са били в приятелски отношения с Галена заради „клюки, интриги и слухове“. 

Оказа се, че на нея ѝ говорили някакви неща за Галена, а на другата, че Преслава я обсъжда с лошо. И така се родила интригата и двете започнали да се гледат с подозрение. 

„Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще“, заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си. 

Преслава е лаконична по отношение на приятелството си с Галена в момента. Разкри, че на скорошната сватба, на която са присъствали и двете са си говорили, все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили. 

Прегледана: 130515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече