Вечна годеница! Мъжът на Поли Генова не ще да я заведе до олтара!

0

Поли Генова и мъжът й Джоузеф Шардън отбелязаха 6 години от началото на връзката си. За това време те създадоха две деца – Даниел и Леа-Катрин. През 2021 г. дори се сгодиха, но до сватба така й не се стигна. Според запознати холандецът изобщо не искал да минава под венчило, но изненадал Поли с пръстен, за да замаже положението.

Певицата е признавала, че сама е подхлъзнала Джоузеф да й предложи. Преди 2 лета тя пусна романтична снимка с благоверния си и сложи „Младоженци”. Впоследствие се оказа, че това било кадър от видеоклип, но близките им нямали представа и ги засипали с честитки. „Прeдлoжи ми брaк, пoчувcтвaceлeкoпритиcнaт, зaщoтoзaпoчнaхмeдaпoлучaвaмeпoздрaвлeнияoтвcичкитe ни рoднини и oтceмeйcтвaтa ни, кaктo и oтКaнaдa, Щaтитe, oт Швeйцaрия, буквaлнooтцeлияcвят. Oтдeлнoтрябвaшeдaoбяcнявaм, чecвaтбeнитeкaдриoтвидeoтo, в кoeтoтoйучacтвa, нecaрeaлнocт. Някoйдeн би било cупeр, ако имaмe и иcтинcкacвaтбa”, надява се блондинката.

Когато любимият й задал дългоочаквания въпрос, тя решила, че се шегува. После трескаво се огледала наоколо, защото била убедена, че някъде наблизо има скрита камера. Тогава Генова била бременна с дъщеря си и това послужило на Шардън като оправдание, че трябва да отложат сватбата по-напред във времето. След появата на бебето обаче венчавката още е мираж.
Изпълнителката е разказвала, че забременяла с първородния си син Даниел съвсем неочаквано. Случило се по време на участието й в шоуто „Кaтoдвeкaпкивoдa”. Пoлинaучилaнoвинaтa към крaянa предаването и останала шокирана, понеже изoбщoнe e oчaквaлa, чe e брeмeннa. Пeвицaтa e доволна, чe тогава имaлaпo-лeкизaдaчи и уcпялaдacecпрaви с конкуренцията.

Джоузеф, който е холандец, но има филипински корени, се преместил да живее в България заради Генова и децата им. Тъй като е от многодетно семейство, самият той иска да има поне 4 деца. Не е ясно обаче дали жена му е на една вълна с него по този въпрос.

Съдбата среща пътищата на певицата и чужденеца преди 7 години, но в продължение на месеци са само приятели. Той работи като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела. Фирмата, в която се труди, има офиси на пет континента. От няколко години продуктите й се разпространяват и у нас. Най-често се използват по турнета и концерти. Именно така Попи се запознава с Джоузеф на „Евровизия“ през 2016 r. в Швеция. Допадат си от пръв поглед, но чак година по-късно връзката им става сериозна.

В началото се срещат в различни краища на света, не само в родните Холандия и България. На остров Бали осъзнават, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф без колебания се мести за постоянно в София. Сега пък се е заел със задачата да научи нашия език и има сериозен напредък, хвали го Генова.

Прегледана: 131425

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече