Иво Димчев закопа Джулиана Гани: Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите!

0

Ексцентричният певец Иво Димчев и силиконката Джулиана Гани се хванаха за гушите. Мегаскандалът, досущ като махленска свада, се разрази в социалните мрежи.

Епруветка
 

Веднага след като певецът спечели култовото кулинарно предаване „Черешката на тортата“, Гани избухна в профила си в Instagram.

„Господ да пази от такива като теб и нас, и децата ни“, написа тя и добави, че се чувства в тотален културен шок от представянето на Димчев. “Като родител не мога да повярвам, че това „недоразумение“ е възприето като „ексцентрично“. Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана, преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в егоцентричната ти мозъчна кутия, както и българският и вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!“, добави още тя.

Парцал


Разбира се, че изпълнителят на „Баница“ не остана длъжен на силиконката и й отговори екстравагантно, отново ползвайки Facebook профила си.

„Защо антиподът на естествената женска красота и олицетворението на долнопробието в (ХХ) хромозомите на България има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение?! Бай Ганица се възмущава от Гей Баница, защото пиел вино в епруветка! Парцал без въображение разбирам, но Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите! Уволнена си“, написа той.

„Мнението и изказванията на този човек за мен не са никакъв фактор. Не ме интересуват. Преди „ Черешката на тортата“ дори не бях чувала за неговото съществуване“, сподели миската пред „Телеграф“. Тя добави, че седи зад думите си и поведение като това е срамно за децата.

Прегледана: 126145

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече