Гневен! Устата скочи на гей парада: Дъгата на децата откраднахте!

0

Рапърът Устата гневно скочи срещу гей парада!

Изпълнителят недоволства срещу планираното за 17 юни събитие в София, което е рекламирано чрез огромни билбордове.

„Дъгата на децата откраднахте и прайда на животните, сега остава и нова Библия да напишете“, заяви Устата. Първоначално към статуса беше добавил и израза „безсрамно стадо“, но впоследствие го изтри. Рапърът е недоволен, че събитието е определено като „прайд“. И показва информационен текст от зоопарка в Стара Загора, според който прайд е група от лъвове – най-често от 1 до 2 мъжки, обикновено братя, от 3 до 10 женски.

Иван Динев, както е истинското име на изпълнителя, е споделял, че има приятели гейове, които са прекрасни хора. „Някои от тях са травестити. Но има разлика – травеститът се облича като жена, прави шоу, съблича се и отива в мъжката тоалетна. А проблемът на джендърите е в главите им! Не са наясно с пола си, показността им е голяма и са все недоволни. Постоянно искат да се нагаждаш с тях и безумните им твърдения, нямащи логика. Противоречиш ли, казват: „Ти ни мразиш!“.Не е вярно, просто никой не иска да се съобразява непрекъснато с тях!“, коментира певецът и стендъп актьор.

Гей парадът предизвика напрежение и сред столичните общинари, пише „България днес“. Сигнал до кмета Йорданка Фандъкова изпрати председателят на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера. Поводът е поставени пана по спирките на градския транспорт, рекламиращи събитието. Контрера пита кой е допуснал по общинска собственост да се прави пропаганда точно на това събитие
 

Прегледана: 123470

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече