Поли на Джизъса каза как е приел новината за развода

0

„Благо подписа документите за развода, когато се върна от „Сървайвър“. Беше много изненадан от решението ми, мълчеше!“ Това разкри ексклузивно пред „България Днес“ съпругата на Благой Георгиев – Полина.

„Когато разбра, че искам развод, поговорихме, но решението е взето. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно вече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време“, споделя Поли.

От думите на младата мацка става ясно, че с ексфутболиста не са мелили брашно, ама въобще.

„Не се разбирахме още отпреди да замине за „Сървайвър“, никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод“, хвърля бомбата жената на Джизъса. Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко между известната двойка е цветя и рози, но се оказа, че нещата не са точно такива.

Откакто Благой Георгиев се върна от „Сървайвър“, който и спечели, както „България Днес“ писа първи, Поли няма представа къде живее и с кого е. Съпругата на Джизъса дори не го посрещна на летището след дългото му отсъствие, но това е така, защото, както разкри преди дни Поли пред „България Днес“, във формата Благо не се е държал като женен мъж. Причината са искрите между Джизъса и Татяна, която ексфутболистът пазеше и защитаваше постоянно в „Сървайвър“. Това може би е била черешката на тортата за краха на връзката на Поли и Благо.

„Не знам къде е Благо в момента. Той няма собствен апартамент в София, ще трябва да си купи или наеме някакво жилище, но спечели добри пари от „Сървайвър“, така че няма да му е проблем“, казва Поли.

Въпреки че горещата мацка и ексфутболистът са подписали споразумение за развод, делото ще влезе в съда така или иначе. Това ще се случи следващия месец. Стана ясно също, че нито Поли, нито Благо ще имат някакви имуществени претенции един към друг.

Прегледана: 122025

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече