Хитрец! Азис се будалка как са направени децата му

0

Азис се е снимал в легло и с жени, и с мъже, при това неведнъж през годините. Кралят на фолка обаче не би прекарал и една нощ нито до едните, нито до другите. „Не обичам да спя с мъже на един креват, какво остава с жена”, възкликна гласовитият изпълнител преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Този отговор Азис използва и при въпроса дали е спал с жена, за да има деца.

Първоначално обаче певецът не мислеше да се измъква с хитрост, като се възползва от формулировката на въпроса. Искаше да е честен в традиционното предизвикателство на Николаос – отговори на пикантен въпрос или хапвай гадост. В случая Азис трябваше да решава дали да яде не гнусни храни, както е обикновено, а сладки изкушения. Причината е, че певецът от години е отказал захарта. „Ако кажа, че съм спал с жена, ще хукнат всички жени и ще ме побъркат: „Искам и аз!”. Ако кажа – не, ще кажат: „Този лъже”, разсъждаваше Азис, а преди това попита дали маструбацията се брои.

Така и не се разбра дали е правил секс с жена, за да има деца. Не каза и дали е станал баща за втори път. Тъкмо тази тема вълнува вече повече от година почитателите му, след като самият Азис даде повод с кадър, за който позира с бебе. Певецът има пораснала дъщеря Рая от приятелката си Галя, но дали наистина е станал баща и на син, чудят се феновете му. Вероятно повечето от тях вече са сигурни в отговора, след като Азис по невнимание заяви в шоуто: „Моите деца”, когато заговори за възпитанието, което се стреми да даде. Певецът изтъкна, че в семейството му няма теми табу. Говорят открито за всичко, защото се стреми да подготвя децата си от малки за живота. „Смятам, че съм най-добрият баща”, каза той.

В шоуто певецът се появи за ръка с колегата си Антонио, който не пожела да остане. Азис пък не изясни отношенията си с чернокосия младеж, с когото напоследък често споделят кадри в социалните мрежи, за които позират гушнати и даже в момент, в който се целуват. Антонио доста често придружава Азис и по участия. Двамата изглеждат неразделни в последно време, така че въпросът до колко са си близки все повече вълнува феновете. Азис не каза категорично. Затова пък сподели какъв е идеала му за мъж. Твърди, че не харесва красавци. Този, когото би го впечатлил, трябва да е леко грозноват, с обратна захапка, с дебел врат и с дебели пръсти на ръцете. „Мъжът трябва да има лапи, а не ръце. Да е като мече, да те брани”, изясни Азис.

Той може и да споделя постеля с някого, но не и за цяла нощ. Не обича да спи на едно легло с други, без значение дали е жена или мъж. Кралят на фолка е и против съвместното съжителство. Смята, че разваля взаимоотношенията. Ако с половинката му живеят заедно, тя би станала част от интериора, може да се превърна в безинтересна в един момент и повече не го вълнува, пише „Уикенд“.

Прегледана: 128635

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече